Politie Rotterdam Rijnmond

Uitgave dinsdag 20 juli 2004

* HENNEPKWEKERIJ ONTMANTELD
ROTTERDAM - Maandagmiddag stelden politiemensen van het district Rotterdam-Centrum, op grond van de Opiumwet, een onderzoek in een woning aan de Boompjes in. In de woning werden twee hennepkwekerijen aangetroffen van respectievelijk 109 en 300 planten. De hennepplanten en de voor de groei benodigde apparatuur werden in beslag genomen en vernietigd. Naar de eigenaar wordt een nader onderzoek ingesteld.

Middaguitgave maandag 19 juli 2004

* ACHT LICHT GEWONDEN BIJ WONINGBRAND
ROTTERDAM - Maandagochtend omstreeks kwart over acht ontstond er brand in de slaapkamer van een woning in de Leopardistraat, vermoedelijk als gevolg van kortsluiting.
Een buurman hielp vier kinderen, meisjes van 6, 9 en 12 jaar oud en hun 31-jarige moeder uit de woning terwijl een andere buurman en de 31-jarige vader van de kinderen de brand grotendeels blusten. De brandweer kon niet voorkomen dat de woning aanzienlijke schade opliep.
De zusjes, hun ouders en de helpers werden, in verband met ingeademde rook, door personeel van de AmbulanceZorg Rotterdam-Rijnmond naar het Medisch Centrum Rotterdam-Zuid vervoerd.

Ochtenduitgave maandag 19 juli 2004