Politie Noord- en Oost Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.
* District Apeldoorn

P E R S B E R I C H T E N

POLITIEDISTRICT APELDOORN

20 juli 2004

Beekbergen- rijden onder invloed

Een 38-jarige vrouw uit Haarlem is op 19 juli omstreeks 16.00 uur door de politie op de Arnhemseweg met haar personenauto staande gehouden, omdat zij zwaar onder invloed achter het stuur zat. Omdat zij tot drie maal toe weigerde mee te werken aan een blaasproef, werd zij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Uiteindelijk blies ze 2.7 promille. Haar rijbewijs is ingevorderd en een proces-verbaal wordt opgemaakt.

Apeldoorn - diefstal benzine

En 49-jarige man uit Apeldoorn deed aangifte van diefstal van benzine vanuit een vrachtwagen die hij had geparkeerd aan de Landdrostlaan. Tussen zondagavond 18 juli en maandagochtend 19 juli heeft een onbekende kans gezien om zo'n 100 liter benzine vanuit de tank weg te nemen.

Apeldoorn - diefstal uit auto

Een 26 -jarige man uit Apeldoorn deed op 19 juli aangifte van diefstal vanuit zijn auto welke geparkeerd stond op de Glazeniershorst. Feit was gebeurd tussen 16 en 19 juli. Een portierslot was geforceerd en vanuit de auto waren een autoradiocd-speler, een navigatiesysteem, een satellietontvanger en een koffer met inhoud weggenomen.

Apeldoorn - inbraak bij sportcomplex

Een 61-jarig man uit Apeldoorn deed op 19 juli aangifte van inbraak bij een sportcomplex aan de Pijnboomlaan. Feit is gebeurd in de nacht van zondag 18 op maandag 19 juli. De dader(s) zijn binnengekomen door een toegangsdeur te forceren. Vervolgens is vanuit het complex een kluis weggenomen met daarin een groot geldbedrag.

Apeldoorn - winkeldiefstal
Een 38-jarige vrouw uit Apeldoorn is op maandagmiddag 19 juli betrapt op winkeldiefstal in een winkel aan het Musketiersveld. De vrouw had een wenskaart t.w.v. 1,75 euro in haar tas gestopt en vervolgens niet afgerekend bij de kassa. Winkelpersoneel zag dit en droeg haar over aan de politie, die haar een boete oplegde.

Apeldoorn- verkeerscontroles

De politie heeft op maandag 19 juli op diverse plaatsen in Apeldoorn roodlichtcontroles gehouden. - Op de kruising Zwolseweg/Anklaarseweg/ Koningstraat werden vijf overtredingen geconstateerd. - Op de kruising Koninginnelaan / Kerklaan werden drie overtredingen geconstateerd. Op de - kruising Kalverstraat/Prins Willem Alexanderlaan werden twee overtredingen geconstateerd. - Op de kruising Laan van Spitsbergen/Laan van Orden/Ordermolenweg werden geen overtredingen geconstateerd.

De boete voor rijden door rood bedraagt 86 euro!

Einde berichten

Nadere informatie:
Politievoorlichter Anton de Ronde
055-5486052

---- --