AutoRai

20-7-2004

Uitbreiding internetsite Hyundai

De Nederlandse internetsite van Hyundai is aanzienlijk uitgebreid. Over alle zeventien Hyundai-modellen is nu meer informatie te vinden. De nieuwe ster op de vernieuwde website is de Tucson die vanaf begin augustus bij de dealer staat.

Van alle Hyundai-modellen is informatie beschikbaar over onder meer de techniek, het exterieur, het interieur en de veiligheid. Deze gegevens zorgen voor een compleet beeld van de auto. Bovendien is er van elke auto letterlijk heel veel te zien. De site bevat een fotogalerij met twintig afbeeldingen per model. En elke auto wordt in alle kleuren gepresenteerd. Van een groot aantal Hyundais biedt de website ook een complete 360-gradenfilm van zowel het exterieur als de binnenzijde.

Downloaden
Van elk model zijn verder veel gegevens te downloaden, zoals prijzen en technische specificaties. Via de database kan de internetter accessoires kiezen en zelf een model samenstellen op basis van beschikbare uitvoeringen, opties en accessoires.

Behalve uitgebreide gegevens per model staat op de site ook achtergrondinformatie over het merk en de fabrikant, en er zijn handige links naar de internationale Hyundai-site. Hier zijn presentaties te vinden over concept cars, veiligheid en het Hyundai-museum.

Het webadres is: www.hyundai.nl.