PROTEQ DIRECT

Dier & Zorg blij met groeiende belangstelling voor Puppy Party

Steeds meer eigenaren van een puppy zien het belang in van een goede opvoeding. Er is dan ook een groeiende belangstelling voor de Puppy Party's. Deze speciale en unieke voorlichtingsbijeenkomsten worden gehouden in de praktijk van groot aantal de dierenartsen in Nederland. In een avond leert de nieuwe eigenaar de basisprincipes voor een goede opvoeding van de pup. Van gedrag tot voeding en van verzorging tot ziektekostenverzekering. Ten opzichte van 2003 zal in 2004 het aantal deelnemers aan de Party's verdubbelen.

De ziektekostenverzekeraar voor honden en katten, Dier & Zorg, is blij met de groeiende belangstelling. Het goed opvoeden van een pup is belangrijk voor zowel de hond, de eigenaar én de omgeving. Door een goede opvoeding kunnen in de toekomst een hoop problemen voorkomen worden. Van alle honden in Nederland zijn er nog maar 36.000 goed verzekerd. Tijdens de Puppy Party wordt de eigenaar dan ook gewezen op het feit dat de pup een ongeluk kan krijgen of ziek kan worden. De medische kosten van de behandeling kunnen in een dergelijk geval, flink oplopen. Een goede verzekering zorgt ervoor dat de eigenaar dan niet in de financiële problemen komt en de pup vrolijk en gezond kan opgroeien.

In Nederland zijn inmiddels een kleine 200 dierenartspraktijken officieel opgeleid om een Puppy Party te organiseren. Gemiddeld wordt er 3 à 4 keer per jaar een Puppy Party in de praktijk georganiseerd. De verwachting is dat in 2004, zo'n 10.000 pupeigenaren de Puppy Party zullen volgen. In 2003 waren dat er nog 5.000.

Puppy Party is een initiatief van Intervet (vaccinaties) in samenwerking met Royal Canin (voeding), Tinley (gedragsadvies) en Dier & Zorg de ongevallen - en ziektekostenverzekeraar voor honden en katten.

Note voor de redactie:
Dier & Zorg is een ongevallen- en ziektekostenverzekering voor honden en katten. Dier & Zorg is een onderdeel van SNS REAAL Groep en bestaat inmiddels 5 jaar.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marianne van der Zwan.
Telefoonnummer: 030 291 45 38. E-mail: marianne.vanderzwan@reaal.nl

Dier & Zorg
Koorstraat 22
1811 GP Alkmaar
www.dierzorg.nl

20 jul 04 10:06