Politie Zeeland


Z-7209-2004 Inbraak cafe Terneuzen

In een cafe aan de Markt in Terneuzen is vannacht ingebroken.
De daders zijn het pand ingekomen door de toegang te forceren. Uit het cafe is een nog onbekend geldbedrag meegenomen.


W-7210-2004 Bedrijfsinbraak Middelburg

Bij een bedrijf in de Magistraatwijk in Middelburg is in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken.
Door de daders werd de toegang geforceerd om het bedrijf binnen te komen. Er is een geldbedrag van enkele tientallen euro's weggenomen.

O-7211-2004 Eenzijdig ongeval St. Philipsland
Op de Krabbenkreekweg in St. Philipsland is vanochtend omstreeks 08.15 uur een 58-jarige man uit de gemeente Tholen het slachtoffer geworden van een eenzijdig ongeval.
Vermoedelijk is de man tijdens het autorijden overmand door vermoeidheid, waardoor hij in de berm van de Krabbenkreekweg terecht kwam. Hierdoor brak de stuurstang van de auto. Door een takelbedrijf is de auto weggesleept. De man is niet gewond geraakt.


W-7212-2004 Aanrijding Middelburg

Vanochtend rond 08.45 uur heeft op het kruispunt Mazzinilaan Beneluxlaan in Middelburg een aanrijding plaatsgevonden waarbij twee auto's beschadigden.
Een 35-jarige automobilist uit Middelburg verleende op het voornoemde kruispunt geen voorrang aan de 39-jarige bestuurster van een personenauto. Hierdoor botsten beide auto's tegen elkaar. Er deden zich geen persoonlijke verwondingen voor bij beide betrokkenen.


O-7213-2004 Aanrijding Goes

Vanmorgen omstreeks 09.10 uur is een eenzijdige aanrijding gebeurd op de Verrijn Stuartweg ter hoogte van de Olympiaweg in Goes.
Een 81-jarige automobiliste uit de gemeente Reimerswaal reed bij het inparkeren tegen de muur van een pand in de Olympiaweg. Hierbij beschadigden zowel de auto als de muur.
Niemand heeft verwondingen opgelopen.


O-7214-2004 Bekeuringen visserijwet

In Rilland bij de Schelde-Rijnverbinding zijn twee vissers bekeurd.
Beide vissers kregen vanmorgen een bekeuring omdat zij aan het vissen waren zonder dat zij in het bezit waren van de vereiste vergunningen.





Politie Zeeland