Gemeente Lingewaard


Presentatie nieuwe gemeentegids



De nieuwe gemeentegids van Lingewaard is dinsdag 20 juli officieel uitgereikt aan burgemeester Rob Persoon. Hij kreeg de vernieuwde uitgave uit handen van Leo van Heesch, manager new business van uitgever Wegener Suurland. De gids wordt in week 31 verspreid.

De gids is gemaakt volgens een nieuw concept. Om daar bij stil te staan had Van Heesch een taart meegenomen met daarop afgebeeld de kaft van de nieuwe uitgave.

De gemeentegids is uitgebreid met een telefoongids. Hierin zijn alleen telefoonnummers opgenomen van inwoners, bedrijven en instellingen in de gemeente Lingewaard. Verder is in de gids van elke kern een plattegrond opgenomen met een straatnamenregister. De uitgave heeft ook een groter formaat: 18 bij 25,5 centimeter. Natuurlijk bevat de gids de gebruikelijke gemeentelijke informatie en een zo compleet mogelijk beeld van verenigingen en instellingen die in Lingewaard actief zijn.

Wijzigingen
Wijzigingen voor de gemeentegids van 2005 kunt u doorgeven op een reactieformulier dat achter in de nieuwe gids te vinden is. Dit formulier kunt u ook gebruiken als uw vereniging of instelling nog niet in de gemeentegids staat, maar er volgend jaar wel in wil worden opgenomen.

Mutaties kunt u ook doorgeven via de digitale gemeentegids. Als u de gemeentegids aanklikt, verschijnt in het rechtervenster een aantal links. Kies dan voor 'Wijziging of nieuwe vermelding'. U kunt dan een webformulier invullen.

De gegevens van de gemeentegids 2004 worden ook gebruikt voor de digitale gemeentegids. Deze gids wordt drie keer per jaar ge-update. Tussentijdse wijzingen en aanvullingen worden dan verwerkt.

Artikel geplaatst op 20 juli