2e persbericht van dinsdag 20 juli 2004

Eindhoven 20-07-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Automobilist rijdt tegen container

Een 70-jarige Eindhovense automobilist is dinsdag rond 9.45 uur op de Mirabelweg met zijn auto tegen een container gereden. De man is waarschijnlijk onwel geworden. De man is ter observatie in het Catharinaziekenhuis opgenomen.

Deurne / Helmond: Drie verdachten na poging inbraak aangehouden

Op de Deurneseweg in Helmond zijn dinsdag om 14.00 uur een 36-jarige man uit St. Oedenrode, een 44-jarige vrouw uit Eindhoven en een 30-jarige vrouw zonder vaste woonplaats aangehouden. Zij zouden even daarvoor geprobeerd hebben in te breken in een winkel aan de Molenstraat in Deurne. De winkelier was even weg en had zijn winkel op slot gedaan. Toen hij even later weer bij zijn winkel kwam zag hij de drie personen achter zijn winkel. Hij zag ook dat er geprobeerd was de achterdeur open te breken. De twee vrouwen en de man vluchtten in een auto weg. De gewaarschuwde politie zag de auto op de Deurneseweg rijden.

Helmond: Snelheidscontroles

* Dinsdag tussen 9.30 en 12.30 uur is op de Rijpelbergseweg een snelheidscontrole gehouden. Van de 851 bestuurders reden er 32 te hard. De snelste reed 68 km/u. 50 is toegestaan.
* Op de Vossenbeemd is dinsdag tussen 13.20 en 15.25 uur gecontroleerd. Van de 1199 passanten reden er 59 te hard. De topper was 96 km/u. 50 mag

Handel: Automobilist gewond na botsing met boom

Een 43-jarige automobilist uit Handel raakte dinsdagochtend om 7.25 uur op de Verreheide gewond. Hij ging met zijn auto in een flauwe bocht van de weg en reed tegen een boom. Hij zat bekneld in zijn auto en de brandweer bevrijdde hem. De man is met nek- en rugklachten in het ziekenhuis in Veghel opgenomen. De bestuurder droeg geen autogordel toen het ongeluk gebeurde. De auto is total loss.

Reusel: Inbraken in woningen

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in twee woningen aan de Lensheuvel. In een geval werd een raam opengebroken en in het andere de achterdeur. De buit bestond uit twee gsms, een fotocamera, pasjes en 220,=. Bij de tweede inbraak zijn pasjes en ongeveer 330,= weggenomen.