MyCom start inzamelprogramma HP inkjet- en LaserJet-cartridges

Korting van 2 euro op aanschaf nieuwe cartridge bij inlevering van een lege

Almere, 20 juli 2004 - De Nederlandse computerketen MyCom gaat van start met een inzamelprogramma voor HP cartridges. Het inzamelprogramma vervangt het Cartridge Ecoplan waarmee MyCom tot voor kort werkte. Het nieuwe retourprogramma is gebaseerd op het HP Planet Partners Retour en Recycle programma en geldt voor zowel inkjet- als LaserJet-cartridges van HP.

"Met ons inzamelprogramma willen we graag een bijdrage leveren aan een schoner milieu. Daarnaast stimuleren we met het programma het gebruik van de originele HP- cartridges, omdat deze de allerbeste kwaliteit bieden", zegt Gert-Jan Kosters, directeur MyCom Nederland B.V. "Ons programma voorziet in een korting van twee euro op de aanschaf van een nieuwe HP cartridge bij inlevering van een oude. Ik verwacht dat onze klanten op jaarbasis 20.000 cartridges zullen inleveren, maar ik hoop natuurlijk op meer."

MyCom heeft een jarenlange relatie met HP en het is de eerste retailpartner die in alle vestigingen inzamelpunten voor HP-cartridges plaatst waar consumenten en zakelijke gebruikers hun lege HP-cartridges in kunnen achterlaten. MyCom biedt daarmee, in samenwerking met HP, de gebruiker een eenvoudige, gemakkelijke en bovendien voordelige manier om een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Het programma wordt aan klanten van MyCom bekendgemaakt via het MyCom Prijsmagazine. Voor meer informatie over het HP Planet Partners Retour en Recycle Programma: www.hp.com/recycle

Over Mycom
MyCom is in tien jaar tijd uitgegroeid van regionale computerwinkel tot de meest
succesvolle retailformule van Nederland. Met 16 vestigingen in 2003 en zo'n 250 mensen personeel heeft MyCom een landelijke dekking.

Voor meer informatie
MyCom Nederland BV
Gert Jan Kosters
036 - 539 73 60
g.kosters@mycom.nl