Politie Zeeland


W-7218-2004 Autobrand

Dinsdagmorgen rond 11.45 uur is er brand ontstaan onder de motorkap van een personenauto die reed over de A58 ter hoogte van Arnemuiden.
De bestuurder hoorde eerst een knal en zag even later een vlam van onder de motorkap. Hierop zette hij zijn auto aan de kant en belde de brandweer. De brandweer van Arnemuiden en Middelburg hebben de autobrand geblust. Er raakte niemand gewond.


W-7219-2004 Man rijdt in gestolen auto

Dinsdagmorgen rond 09.15 uur werd op de Van Dishoeckstraat in Vlissingen een 35-jarige Middelburger aangehouden.
De man reed in een auto die afgelopen nacht was gestolen in Middelburg. Uit verhoor bleek dat de man vannacht ook had ingebroken in een bedrijfspand aan het Molenwater in Middelburg en in een bedrijfspand in de Magistraatwijk in Middelburg (zie bericht W-7210). De Middelburger is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.


O-7220-2004 Hardrijder moet rijbewijs inleveren

Van een 25-jarige automobilist uit Ossendrecht is dinsdagmiddag het rijbewijs ingevorderd.
De man reed met een snelheid van 159 km/uur over de Oesterdam in Tholen terwijl daar 100 km is toegestaan. Tegen de man werd tevens proces-verbaal opgemaakt.


O-7221-2004 Diefstal uit auto

Op een carpoolplaats aan de Zanddijk in Kruiningen is dinsdag tussen 08.30 uur en 17.30 uur ingebroken in een geparkeerde auto.
Uit de auto werd de geluidsapparatuur alsmede een aantal cd's weggenomen. Schadebedrag is onbekend.


W-7222-2004 Diefstal sportschoenen

Vanaf het strand in Oostkapelle is dinsdagmiddag een paar sportschoenen met daarin een halsketting weggenomen.
De eigenaar hiervan was even gaan zwemmen en had zijn schoenen, een paar blauwe Nikes Air maat 41, bij zijn ouders achtergelaten. Deze hadden van de diefstal niets gemerkt. De waarde van het paar schoenen en de ketting bedraagt een paar honderd euro.


O-7223-2004 Klimsteiger weggenomen van bouwterrein

Vanaf een bouwterrein aan de Dierikweg in Oudelande is tussen afgelopen vrijdagmiddag en dinsdagmorgen een klimsteiger weggenomen.
Het betreft een steiger van het merk Skyworks met een hoogte van 6 meter en een lengte van 3 meter. De steiger is van aluminium met bruin en blauwe loopplanken en heeft blauwe wielen. De steiger heeft een waarde van een paar duizend euro.