Nederlandse Vereniging van journalisten

Sectie NVF

Den Haag komt met fotografieprijs
(21-07-2004)

Europa is voor Den Haag "best belangrijk" en Den Haag is een internationale stad met een rijk cultureel leven waar het goed wonen en werken is. Deze gedachten speelden mee toen het gemeentebestuur van Den Haag besloot een fotografieprijs (EUR 1.500,00) in te stellen. Maar ook andere foto's die een gevoel van trots op Den Haag uitdrukken zijn welkom.
Een deel van de inzendingen wordt gepresenteerd op de internetsite van het Haags Gemeentearchief en opgenomen in de fotocollectie van het Haags Gemeentearchief.
De foto's zullen ook als uitgangspunt voor de jaarlijks te organiseren tentoonstelling dienen. De eerste tentoonstelling zal in december 2004 plaatsvinden.
De wedstrijd staat open voor amateur- en professionele fotografen. De foto's worden door een speciale commissie beoordeeld en moeten uiterlijk 1 november 2004 binnen zijn. Het deelnameformulier kan schriftelijk worden aangevraagd bij het Haags Gemeentearchief, mevrouw N.F. Faber-Wittenberg MA, Kamer B08.15, Spui 70, 2511 BT DEN HAAG.