MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

MOJO: Simon & Garfunkel

Delft, 3 mei 2004, Simon & Garfunkel Old Friends in Concert.

Op woensdag 21 juli geven Simon & Garfunkel een eenmalig concert in de Amsterdam ArenA. De legendarische Everly Brothers komen als speciale gasten mee. Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. De kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande zaterdag 8 mei om 10.00 uur.

De Old Friends tournee van Simon & Garfunkel begon op 16 oktober vorig jaar. Daarna traden ze op in uitverkochte zalen in dertig Amerikaanse steden, waarmee ze in totaal een half miljoen mensen bereikten. Wegens het enorme succes werden er eind vorige maand nog negentien data aan hun US tour toegevoegd. Old Friends is de eerste grote tournee van Paul Simon en Art Garfunkel sinds 1983, die nu eindelijk weer samen zijn, live in concert.

Tijdens de show passeren alle wereldberoemde hits van het duo de revue, inclusief een aantal albumtracks van Bridge Over Troubled Water en nummers die werden uitgebracht nadat het duo in 1970 uit elkaar was gegaan zoals Slip Slidin Away.

De Everly Brothers vervullen een speciale gastrol halverwege de show. Zij zullen vier van hun eigen grote successen ten gehore brengen.

Radio 2 presenteert:
Simon & Garfunkel + special guests The Everly Brothers Amsterdam ArenA, Amsterdam Z.O.
Woensdag 21 juli
Entree: Euro 85, - / Euro 75, - / Euro 70, - / Euro 65, - / Euro 60, - (excl. servicekosten)
Deuren open: 17.00 uur
Aanvang: 20.30 uur
Einde: 23.00 uur
Let op: Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar!

Kaartverkoop begint zaterdag 8 mei om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.