Ingezonden persbericht


Woensdag 21 juli - Roze Woensdag

Doortocht 4 Daagse - Van Welderenstraat Nijmegen

Nijmegen maakt zich op voor de 35e Vierdaagsefeesten en de 88e Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen. Meer dan 40.000 wandelaars en een veelvoud aan feestgangers kunnen in de binnenstad genieten van zo'n 30 podia en vermaakcentra met maar liefst 50.000 terrasstoelen.

Zo organiseert de ondernemers vereniging Van Welderenstraat: (Eetcafé de Spil, Café Paparazzi, Café d' Eend, Café de Verjaardag, DansSalon MoulinRouge, Eethuis Duizend en een Nacht) op woensdag 21 juli tijdens de doortocht van de 4-daagse, de traditionele 'Roze Woensdag', een spetterend feest. Het middag programma zal van 10 tot 16 uur lopen met neutrale Dj's. Van 16 tot 20 uur zal DJ Promiss haar entree maken. (O.a. bekend van grotere dance evenementen).

Dit alles vanaf een groot podium, met licht / geluid. Ook verschillende acts en dansers zullen hun ondersteuning aan deze middag bieden. Ook is het mogelijk aan om deel te nemen aan diverse activiteiten: voorbeeld: 'laat je als travo smincken'. Voor meer informatie over deze dag kan contact worden opgenomen met:

De heer Erik Koning - 06 46082281 of de heer Jos van Oss - 06 48 15 75 92. Eventuele extra foto's en de poster (300 dpi, CMYK) is te downloaden via: http://www.stylique.nl/downloads/roze_woensdag.zip

---- --