NATIONALE VACATUREBANK.NL

NationaleVacaturebank.nl gekozen tot beste carrièresite

Uit onderzoek van Buyways onder meer dan 350 bedrijven blijkt dat NationaleVacaturebank.nl wederom gekozen is tot beste carrièresite van Nederland. Zowel werkgevers als intermediairs geven er de voorkeur aan personeel te werven via NationaleVacaturebank.nl.

Resultaten
De site werd beoordeeld op punten als gebruikersgemak, klantvriendelijkheid en structuur. NationaleVacaturebank.nl scoorde op al deze onderdelen hoog. Maar ook het algemene oordeel was het hoogst: met het gemiddelde van een 7.3 eindigde NationaleVacaturebank.nl als nummer 1.

Top 3 totaal indruk van vacaturesites:

1. NationaleVacaturebank.nl 7.3

2. Intermediair.nl 6.9

3. Monsterboard.nl 6.8

Qua gebruiksvriendelijkheid scoorde NationaleVacaturebank.nl een 7.3. Gebruiksvriendelijk is op internet erg belangrijk. Een website kan er op het eerste gezicht schitterend uitzien en alle relevante informatie bevatten. Wanneer de bezoeker op de website echter niet snel en eenvoudig de informatie vindt waar hij naar op zoek is, dan streeft het zijn doel voorbij. Dit kan gebeuren doordat bij het maken van de website te veel gedacht is vanuit de organisatie, en te weinig vanuit de bezoeker.

Op structuur scoorde NationaleVacaturebank.nl een 7.1. en op klantvriendelijkheid maar liefst een 7.5.

Jan-Peter Cruiming, Managing Director van de NationaleVacaturebank.nl over deze uitslag: 'Uiteraard zijn we erg trots, we zijn tenslotte maar met 14 mensen en er staat geen grote internationale organisatie achter ons. En een 7.5 voor klantvriendelijkheid is natuurlijk een enorm compliment naar onze medewerkers toe. Overigens zijn we nu niet alleen 'de beste', met een aanbod van 16.624 vacatures zijn we ook nog eens de grootste (gemeten op dinsdag 20 juli 2004)'.

Over NationaleVacaturebank.nl
NationaleVacaturebank.nl is de grootste internetaanbieder van vacatures. Maandelijks heeft de website meer dan 1,8 miljoen bezoekers, waarvan 51% hoger opgeleid is, 44% MBO en 5% LBO.


---

Noot voor de redactie,