Politie Noord- en Oost Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.
* District Apeldoorn

Nadere informatie:
Politievoorlichter Anton de Ronde
055-5486052

P E R S B E R I C H T E N

21 juli 2004

Apeldoorn - Doorrijden na aanrijding

Een 36 jarige inwoner uit Zaandam heeft dinsdagochtend rond 10:00 uur zijn auto geparkeerd op een parkeerplaats aan de Laan van Malkenschoten. Toen hij rond 15:00 uur bij zijn auto terugkwam bleek dat deze was aangereden en daardoor aanzienlijk beschadigd was. De politie vraagt of getuigen van deze aanrijding contact op willen nemen via het telefoonnummer 0900-8844.

Apeldoorn- rijden onder invloed

Een 43-jarige man uit Apeldoorn werd in de nacht van 20 op 21 juli met zijn personen auto staande gehouden aan de Ruys de Beerenbrouckstraat voor een blaasproef. Tijdens de controle bleek dat het rijbewijs van de man al eerder in beslag was genomen. Vervolgens bleek de man onder invloed, hij blies de man 0.5 promille en voor beide overtredingen wordt een proces verbaal opgemaakt.

Apeldoorn- Vernieling fietsen

De politie heeft een 39 jarige man uit Apeldoorn in de nacht van 20 op 21 juli aangehouden voor vernieling . De man hield zich op aan de Egelantier en heeft daar een tweetal fietsen vernield. Een getuige had de politie even na middernacht gealarmeerd en de man is voor onderzoek ingesloten.

Apeldoorn- Diefstal vanuit auto

Dinsdagmiddag rond 15:00 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Heidehof. Een 55-jarige man uit Epe deed aangifte. Het portier van de auto was ingeslagen en er werd onder andere een tas met kleding meegenomen.

Hoenderloo - Diefstal uit recreatiewoning

In de vroege avond van dinsdag 20 juli is er in een recreatiewoning ingebroken. Een 59-jarige man uit Den Haag deed aangifte. De dief wist de woning via het raam binnen te komen. Diverse spullen, waaronder audio-apparatuur, zijn ontvreemd.

Apeldoorn- Vrouw beroofd van fiets

Een 46 jarige vrouw uit Apeldoorn fietste dinsdagochtend omstreeks 07.25 uur in het Oranjepark toen een verdachte man, die achter haar reed, haar een klap gaf en haar van de fiets trok en er vervolgens met haar fiets vandoor ging. De vrouw rende weg nadat de verdachte haar bedreigd had. De inmiddels gewaarschuwde politie vond even later in het centrum de fiets van de vrouw terug bij een 34- jarige man uit Apeldoorn. Hij is door de politie is aangehouden voor heling. De politie is nog op zoek naar de verdachte, een blanke man, ongeveer 46/47 jaar oud, 1.70 meter lang, kort krullend donker haar, snor, opvallend grote voortanden en hij droeg een donkerblauw jack. Getuigen van het voorval worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Einde berichten


---- --