Ingezonden persbericht


Nieuwe countrymanager voor Vanco Benelux: Frederick de Sloover

Amsterdam, 21 juli 2004 - Vanco, wereldwijd markleider op het gebied van virtuele netwerken, heeft bekendgemaakt dat het Frederick de Sloover heeft aangesteld als countrymanager voor de Benelux. De Vlaming wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding over de Benelux en stuurt in die rol meer dan 50 mensen aan.

De Sloover werkte voorheen bij netwerkoperator Equant, achtereenvolgens als businessmanager, hoofd sales en hoofd Integratiediensten voor Europa, het Midden Oosten en Afrika. Voor zijn toetreding tot Equant in het jaar 2000 werkte hij jarenlang in de sales-omgeving bij diverse organisaties. Hij rondde zijn opleiding in business studies af in 1992.

Frederick de Sloover over zijn aanstelling als countrymanager Benelux: "Ik kom terecht in een gedreven en sterk team, met bijzonder veel kennis over telecommunicatie. Ik ben zeer tevreden".

Voor een foto van Frederick de Sloover:
http://www.persinfo.nl/images.php?clientId=22.

Over Vanco
Vanco (FTSE: VAN) is in 1988 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van virtuele netwerken. Het bedrijf verzorgt in meer dan 230 landen en regio's strategische netwerkoplossingen voor bedrijven als Avis Europe, Virgin Retail, Ford Motor Company, Pilkington, RMC Group en Smith & Nephew. Met Vanco krijgen klanten toegang tot het grootste wereldomspannende virtuele netwerk van één enkele aanbieder. Het bedrijf biedt onvergelijkbare flexibiliteit om zo de oplossing te kunnen aanpassen aan veranderende markten en zakelijke keuzes van de klant. Vanco wordt mede hierdoor internationaal beschouwd als financiële succesfactor. Dit laatste heeft ook te maken met de uitstekende zorg voor klanten. Vanco investeert hierin namelijk aanzienlijk. Dit heeft zijn weerslag gehad in de vele prijzen die het bedrijf won, na onafhankelijk marktonderzoek en zeer tevreden klanten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Andy Brown, Vanco
Tel : +44 (0) 20 8636 1721
E-mail: andy.brown@vanco.co.uk
Website: http://www.vanco.nl

Stefan de Krijger, Brodeur Worldwide
Tel : +31 (0) 20 346 2000
Email: sdekrijger@nl.brodeur.com