Politie Noord-Holland-Noord

Alkmaar en omgeving woensdag 21 juli

Alkmaar 21-07-2004 - 16.30 uur

Snelheidsovertreder moet rijbewijs inleveren

Heerhugowaard, dinsdag 20 juli 2004.

Dinsdagavond moest een 33-jarige bestuurder van een personenauto uit Heerhugowaard zijn rijbewijs inleveren. Kort daarvoor reed hij over de Middenweg met een snelheid van 150 km/u terwijl ter plaatse een snelheidslimiet geldt van 70 km/u. Omdat hier sprake is van een overschrijding van meer dan 50 km/u werd het rijbewijs van de man ingevorderd.

Geld en goederen gestolen uit woning

Alkmaar, dinsdag 20 juli 2004.

Dinsdagavond ontdekte de bewoner van een woning aan de Sarvornin Lohmanstraat dat er was ingebroken. Men kwam in de woning door het vernielen van een deur. Volgens de bewoner zijn sieraden, cds en een video- en fotocamera weggenomen. Ook bleek dat er een onbekende hoeveelheid geld was verdwenen.

Bromfietser gewond na aanrijding

Oudkarspel, dinsdag 20 juli 2004.

Dinsdagavond vond een aanrijding plaats op kruising van de Dorpsstraat met de Zaagmolenweg. De bestuurder van een bromfiets, een 16-jarige jongen uit Broek op Langedijk, reed over de Dorpsstraat en verleende op de kruising geen voorrang aan een bestelwagen bestuurd door een 47-jarige man uit Oudkarspel. Bij de daarop volgende aanrijding raakten de bromfietser en een passagier van de bestelwagen, een 25-jarige man uit Alkmaar, gewond. Beiden zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Alkmaar.

Auto gestolen

Noord-Scharwoude, woensdag 21 juli 2004.

In de nacht van dinsdag op woensdag is er een auto gestolen vanaf de Leliestraat in Noord-Scharwoude. Het betreft een grijze Nissan Almera Tino 1.8 met het kenteken 37-GT-BP.