Ingezonden persbericht

Play with me: ludiek idealisme tijdens Wednesdaynight Skate

Maatschappijkritische protestactie Play with me, talk to me

ROTTERDAM CENTRUM, 20040705 -- Play with me is de naam van een reeks soms confronterende protestacts met een knipoog. De eerste editie zal op 21 juli plaatsvinden tijdens de opening van het massale Wednesday Skates in Rotterdam. Miss Teddy zal samen met een aantal artiesten uit haar Club Frusti Crew de tocht achterstevoren: van eind naar begin afleggen op rolschaatsen en met rollator. Iedereen die ze onderweg tegenkomen, zal gedag geschreeuwd worden, met of zonder megafoons. De achterliggende gedachte is dat niemand ooit meer een ander gedag op straat zegt. Play with me, talk to me!


Er is heel wat mis in de wereld en dat veroorzaken we zelf! We zien onszelf als volwassenen en hebben ons daarmee de kindse onvoorwaardelijkheid en objectiviteit laten ontnemen. Zoals kleine kinderen in de speelbak kunnen spelen met andere kinderen van andere afkomst en cultuur, zo star zijn wij. We zien de wereld en elkaar gewoon niet meer als de intelligente wezens die we zijn! We hebben onze persoonlijkheidsbeleving gestaakt en zijn meegegaan in de maatschappelijke stroom.
Play with me is een idealistisch project wat is geboren uit sociale noodzaak en wat de wereld zal verbeteren. Door stap voor stap een reeks aan misvattingen en bekrompenheden op ludieke wijze af te schieten, zal de Play with me gedachte worden overgebracht. Doel is het grote publiek te overtuigen van de noodzaak van sociale regressie. Zoals in fokhonden afwijkingen ontstaan bij te ver doorfokken op slecht zaad, dreigt dat in onze maatschappij ook te gebeuren als we de principes waarop we werken niet worden aangepast. Play with me!
Miss Teddy is als dragqueen vaak bekroond en actief in de hoogste kringen van de entertainmentwereld. Daarnaast is ze eigenares van Club Frusti, een boekings-, organisatie en evenementenbureau met erotisch-ludieke inslag. Haar Club Frusti Crew bestaat uit tientallen van de beste dragqueens, strippers, paaldanseressen en modellen van Nederland, die haar dan ook veelal zal bijstaan in volle getalen bij al haar protesten.

Play with me is een project van Miss Teddy en Club Frusti
Miss Teddy, Club Frusti en Drag in the City zijn geregistreerde en beschermde handelsnamen van Miss Teddy. Contactinfo op de website www.missteddy.nl.
KvK te Breda: 20114940
ABN AMRO Bergen op Zoom: 415405890

www.clubfrusti.com / www.missteddy.nl / www.draginthecity.tk
also check www.cybersissy.com for Liberate your anus!




Ingezonden persbericht