Ingezonden persbericht

Win superluxe horloges op winwatches.com

Plaats de voetbal op de juiste plek en win een Rolex

AMSTERDAM, 20040721 -- Amsterdam, 21 juli 2004 - Op de website www.winwatches.com kan men vanaf nu het spel The Winner Is... spelen, waarbij men een luxe horloge kan winnen door een fotopuzzel op te lossen. In het spel draait het om een op de foto verdwenen voetbal, die op de juiste plek moet worden teruggeplaatst. Iedereen die graag een horloge wil winnen van de merken Cartier of Rolex, kan vanaf ¤ 50 een ticket kopen om mee te doen aan dit spel. Er zijn zowel dames- als herenmodellen te winnen.


Meerdere competities
Er zijn op de site diverse competities te vinden. Achter elk horloge zit één spel waaraan een beperkt aantal mensen kan deelnemen. De competitie sluit als alle tickets voor een competitie zijn verkocht. Naar verwachting is dit tussen de 6 en 12 weken of zoveel eerder als er geen tickets meer zijn. Na het bepalen van de winnaar - diegene die de voetbal het dichtste bij of exact op de juiste coördinaten heeft geplaatst - krijgen de deelnemers binnen twee weken per e-mail te horen of ze gewonnen hebben. De winnaar en het resultaat worden dan ook op de site gepubliceerd.

Cartier cadeau
Op www.winwatches.com is het ook mogelijk een voucher aan iemand cadeau te geven, zodat de gelukkige ontvanger zelf kan spelen voor bijvoorbeeld een Cartier-horloge. De ontvanger krijgt per email een E-Card met een berichtje van de afzender en een code waarmee hij het spel van zijn keuze kan spelen. De code blijft tot een jaar na uitgifte geldig. Omdat het spel via internet wordt gespeeld kan iedereen, overal ter wereld en op elk tijdstip meedoen. Men kan zo vaak meespelen als men wil. TheWinnerIs zorgt dat elke winnaar zijn horloge van de dichtstbijzijnde Cartier- of Rolex-dealer krijgt.

Over The Winner Is...
TheWinnerIs... bestaat sinds april 2004 en is een behendigheidsspel op internet waarbij horloges of andere luxe goederen kunnen worden gewonnen. Er lopen op de website(s) meerdere competities tegelijk, waarmee men diverse droomprijzen kan winnen. Het doel van het spel is om een op de foto weggeretoucheerde voetbal weer op de juiste plek terug te plaatsen. Diegene die het centrum van de bal het dichtst bij de oorspronkelijke coördinaten legt, wint dat spel. Tickets zijn via internet te bestellen en men kan direct spelen. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn. Een ticket kan men ook cadeau geven via de site, via de knop 'vouchers'. Tickets zijn te koop vanaf ¤ 50. Meer informatie over de voorwaarden en het spelen van het spel op www.thewinneris.nl en www.winwatches.com.




Ingezonden persbericht