ZIPPO GMBH

De lucht in met Zippo!/Zippo start de grootste prijsvraag...

De lucht in met Zippo! / Zippo GmbH start de grootste prijsvraag uit haar geschiedenis

Emmerich (ots) - Zomer, zon en een prijsvraag van Zippo die daarbij past: 'De lucht in met Zippo!' is het motto voor de tabakswarendetaillist en zijn klanten. Anderhalf miljoen deelnamekaarten worden in de vijf landen waar Zippo GmbH actief is - Duitsland, Oostenrijk, België en Luxemburg - via de detailhandel gedistribueerd aan de consument. De prijzen sluiten natuurlijk aan bij het motto 'win(d)': de hoofdprijs is een roodzwarte Smart Roadster. De overige prijzen zijn vier ballonvaarten voor twee personen met de Zippo-heteluchtballon, en 250 Zippo-aanstekers in een beperkte oplage.

De gang van zaken is zeer eenvoudig: het prijsvraagpakket voor de tabaksvakhandel bestaat uit een display met deelnamekaarten en twee posters op A3-formaat, die de aandacht van de voorbijganger op de actie vestigen. Deze worden uiterlijk op 30 juli 2004 aan de Zippo-handelaren geleverd. 'Deze prijsvraag is voor de sigarendetaillist een gouden kans om aan klantenbinding te doen,' aldus Rolf Löser, bedrijfsleider van Zippo GmbH. De kaarten kunnen bij de detaillist worden afgegeven of rechtstreeks worden toegezonden aan Zippo GmbH in Emmerich. De inzendtermijn sluit op 17 september 2004. Bij de prijsvraag komt het van pas als men weet wanneer Zippo werd opgericht. Een kleine hint: twee jaar geleden werd het 70-jarig bestaan gevierd!

Ook de detailhandelaren zelf kunnen meedoen en winnen. Voor drie van hen is een exclusief weekend weggelegd rond de Europese finale van 'Stomp' in het Festspielhaus te Bregenz. Nog eens vijf handelaren kunnen profiteren van een gratis promotiedag, waarbij aantrekkelijke dames in en vóór de winkel reclame maken voor het product Zippo.

Meer informatie vindt u op het Internet onder www.zippo.de en www.zippo-win.de, of met een e-mail aan wind@zippo.de.

ots Original Text Service: Zippo GmbH Internet: http://www.presseportal.de

Mediacontact:
Ute B. Gesell
sintaeks
Gerhart-Hauptmann-Strasse 50
55124 Mainz
Tel. +49 (61 31) 69 35 10
Fax: + 49 (61 31) 240 68 55
E-mail: zippo@sintaeks.de
Web: www.sintaeks.de

22 jul 04 09:30