Politie Zuid-Holland-Zuid

22/7 Dordrecht/Zwijndrechtse Waard

22-07-2004 - Persberichten DI

MISHANDELING
DORDRECHT- Een 35 jarige man uit s-Gravenhage is door politieagenten aangehouden wegens mishandeling. Dit gebeurde op woensdagmiddag, 21 juli 2004, omstreeks 12.15 uur, bij een bedrijf aan de Rijksstraatweg. De verdachte sloeg na een onenigheid een 67 jarige man op zijn gezicht. De man liep een schaafwond op. Hij viel achterover en raakte gewond aan zijn been. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau.

TELEFOONDIEF
DORDRECHT Donderdagochtend 22 juli is een 30-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van de beroving van een 18-jarige man op 1 juli jl. op het Achterom. Hierbij werd een telefoon buitgemaakt.

RIJBEWIJS KWIJT
HENDRIK-IDO-AMBACHT Donderdagmorgen 22 juli is een 39-jarige man uit Dordrecht zijn rijbewijs kwijtgeraakt omdat hij met teveel drank op, op zijn bromfiets reed. De man werd op de Nijverheidsweg staande gehouden voor een alcoholcontrole, die de indicatie gaf dat de man teveel ge21dronken had. Op het bureau bleek de man 580 ug/l in zijn bloed te hebben. Hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd. DORDRECHT Een 37-jarige man uit Dordrecht is woensdagavond 21 juli zijn rijbewijs kwijtgeraakt omdat hij op de A16 148 km/u reed, terwijl de plaatselijk toegestane snelheid 70 km/u is. Hierop werd de verdachte staande gehouden en werd zijn rijbewijs ingevorderd.