AutoRai

22-7-2004

De nieuwe BMW Baby Racer II Edition

Voor de exclusieve autoliefhebbers tussen de twee en vier jaar oud heeft BMW het modelprogramma van de succesvolle Baby Racer uitgebreid met een luxe uitvoering: BMW Baby Racer II Edition.

Deze BMW voor de allerkleinsten is een echte eye-catcher. Uitgevoerd in een luxe donkergroen lakkleur - traditioneel de Britse raceautokleur - gecombineerd met een hoogglans metallic lak aan de voor- en achterkant. De BMW wielen zijn speciaal ontwikkeld voor de BMW Baby Racers. En om ervan verzekerd te zijn dat de jonge bestuurders comfortabel zitten, heeft de zitting van de BMW Baby Racer II Edition een zachte bekleding in lederen-look, die ook uiterst geschikt is voor luierdragers.

Fluisterbanden voor woonkamerraces
Heel prettig voor de ouders - de BMW Baby Racer II Edition is uitgerust met fluisterbanden. Deze vrijwel geluidloze banden zijn gemaakt van hoogwaardig, zacht materiaal. Het spaart parket en vloerbedekking in de woonkamer én de zenuwen van mama en papa. Het dimlicht, de knipperlichten en de achterlichten kunnen aan- en uitgeschakeld worden. Hiervoor is aan de onderzijde van de Baby Racer een kleine accu geïnstalleerd. Mocht de peuter vergeten om de koplampen uit te zetten dan gebeurt dit automatisch na twee minuten. Uiteraard is de Baby Racer II Edition net als zijn voorgangers uitgebreid getest en goedgekeurd door de Duitse keuringsinstantie TÜV.

De consumentenprijs van de BMW Baby Racer II Edition is 129,-- en is verkrijgbaar bij elke BMW dealer.