Gemeente Oirschot

Wet milieubeheer

Ontwerpbeschikking intrekking milieuvergunning

Betreft:

* ontwerpbeschikking voor de intrekking van een milieuvergunning voor een agrarisch bedrijf met rundvee, paarden en kippen aan het adres Bloemendaal 2 in Oirschot.

* ontwerpbeschikking voor de intrekking van een milieuvergunning voor een agrarisch bedrijf aan het adres Leeuwerikstraat 30 in Oirschot.

* ontwerpbeschikking voor de intrekking van een milieuvergunning voor een agrarisch bedrijf met schapen en jongvee aan het adres St. Jorisstraat 31 in Middelbeers.

* ontwerpbeschikking voor de intrekking van een milieuvergunning voor een agrarisch bedrijf met kippen en konijnen aan het adres Hulte 2 in Oirschot.

* ontwerpbeschikking voor de intrekking van een milieuvergunning voor een rundveehouderij aan het adres De Bollen 11 in Oirschot.
* ontwerpbeschikking voor de intrekking van een milieuvergunning voor een paardenhouderij aan het adres Notel 30 in Oirschot.

Inzage-termijn: donderdag 22 juli 2004 tot donderdag 5 augustus 2004. Bedenkingentermijn: van vrijdag 23 juli 2004 tot vrijdag 6 augustus 2004 kunnen schriftelijke bedenkingen worden ingebracht bij het college van burgemeester en wethouders van Oirschot. De ingebrachte bedenkingen worden ter inzage gelegd. Wie kan bedenkingen indienen: een ieder, indien u dat wenst worden uw persoonlijke gegevens daarbij niet bekend gemaakt. Daarvoor moet u dan wel een verzoek indienen, tegelijk met de bedenkingen.