Titel: NS brengt bezoekers gratis naar Mamma Mia!

Van den ende theaterproducties
Rubriek: Binnenland

Datum en tijd: 22-07-2004 10:04

Amsterdam, 22 juli 2004

NS brengt bezoekers gratis naar mamma mia!

Bij reservering van de ABBA musical Mamma Mia! kunnen bezoekers gebruik maken van een gratis treinretour (2e klas) vanuit elk station in Nederland naar Utrecht. Mamma Mia! is zes dagen per week (niet op maandag) te zien in het Beatrix Theater dat naast het station ligt. De reservering is uitsluitend te maken via de TopTicketLine (0900 300 5000/45cpm) tot en met 22 september.

Iedereen die gebruik wil maken van deze aanbieding betaalt vanuit heel Nederland voor een eerste rangs kaart Mamma Mia!, inclusief treinkaart, 65 euro (vrijdag en zaterdag 75 euro). Een bezoeker uit Groningen bespaart hiermee 36,40 euro op deze bijzondere dag uit. Op een enkele na, zijn alle bestemmingen in Nederland na afloop van de musical (ca. 22.45 uur) nog met de trein te bereiken.

Een dag uit met een bezoek aan de voorstelling Mamma Mia! kan nog completer gemaakt worden door voorafgaand aan de voorstelling te dineren in het theaterrestaurant. Na afloop van de voorstelling is er gelegenheid om te swingen in de Dancing Queen Disco in het theater.

Sinds de première op 9 november 2003 is de musical Mamma Mia! een zeer succesvolle productie. Inmiddels zijn er in Nederland meer dan 450.000 kaarten verkocht en wereldwijd is de musical al gezien door meer dan 10 miljoen mensen.

Noot voor de redactie/