SIEMENS VDO DAYTON

Geen bekeuring meer door navigatiesysteem...

Persbericht
juli 2004

Met navigatiesystemen van VDO Dayton:
Nooit meer bekeuring wegens te snel rijden.

KIJK OP WWW.NOOITMEEREENBOETE.NL

Radardetector verboden? VDO Dayton heeft de oplossing: Vanaf nu is het mogelijk om door VDO Dayton navigatiesystemen gewaarschuwd te worden voor vaste flitspalen én mobiele snelheidscontroles.

Op de nieuwste VDO Dayton wegenkaart-cd-roms en dvd's staan vrijwel alle vaste flitspalen in heel Europa. Bij het naderen van een flitspaal geeft het navigatiesysteem precies op het juiste moment een waarschuwing. Dit is heel nauwkeurig, omdat een navigatiesysteem immers precies weet waar de auto rijdt, waar de flitspalen staan én hoe hard de auto rijdt. Hoe hoger de snelheid is, hoe eerder het systeem waarschuwt. Dit geldt niet alleen voor snelheidsradars, maar ook voor rood licht controles.

Geen verrassingen
Daarnaast kan een VDO Dayton-navigatiesysteem via het TMC-signaal de posities van mobiele snelheidscontroles ontvangen, zodat je nooit meer onaangenaam verrast hoeft te worden met een snelheidsboete. Met de VDO Dayton-navigatieradio's MS 4200RS en MS 4150RS is het standaard mogelijk om TMC te ontvangen. TMC zorgt er ook nog eens voor dat je nooit meer verrast wordt door een file, omdat het navigatiesysteem al weet waar ze staan.

C-IQ
Dankzij het unieke C-IQ concept krijg je automatisch updates van de cd-rom of dvd met de wegenkaart, en dus ook van de nieuwste flitspalen. Altijd actueel en zonder boetes de weg op kost met C-IQ Flitsinfo 19,99 euro per jaar.

Website
Op de website www.nooitmeereenboete.nl wordt alles nog eens glashelder uit de doeken gedaan en is nog veel meer informatie te vinden over de uitgebreide mogelijkheden van VDO Dayton-navigatiesystemen.

Siemens VDO Automotive is een van 's werelds leidende leveranciers van elektronica, elektrotechniek en mechanica in de automobielindustrie. In het financiële jaar 2003 (30-09-2003) had Siemens VDO Automotive met 43.900 werknemers een omzet van 8,4 miljard euro. De service- en handelsactiviteiten, de productie van speciale onderdelen en ook de 'content' software voor navigatiesystemen zijn gebundeld binnen de businessunit Service & Special Solutions. Met de merken VDO, VDO Dayton en Siemens VDO biedt het bedrijf een uitgebreid productenpakket dat varieert van autonavigatie, automultimedia en geavanceerde audiosystemen, telematica-oplossingen voor fleetsystemen. Industriële en marineproducten voor OEM-toepassing met kleine series of speciale eisen, originele merkvervangingsonderdelen en een onderdelenservice voor eindproducten completeren het productportfolio. Service & Special Solutions is één van de marktleiders in de automotive markt. De businessunit heeft eigen productie- en ontwikkelingslocaties en is met 2600 medewerkers in meer dan 80 landen en in alle relevante distributiekanalen aanwezig.

Noot voor de redactie (