STARTECH ENVIRONMENTAL CORP.

Startech Environmental presenteert recyclingmethode...

Startech Environmental presenteert recyclingmethode aan topfunctionarissen en wetgevers in de Amerikaanse ambassade te Rome

ROME, July 22/PRNewswire/ --


- Plasmaconversiesysteem antwoord op kritiek vast-afvalprobleem in Europa

Startech Environmental Corporation (OTC Bulletin Board: STHK) en West 55 Ltd, de exclusieve vertegenwoordiger van het bedrijf in Italië, presenteerden Startechs plasmaconversiesysteem aan ongeveer zestig Italiaanse topfunctionarissen uit het bedrijfsleven, overheidswetgevers en afvalverwerkingsexperts in de Amerikaanse ambassade te Rome op 21 juli 2004. De presentatie en vergadering, die vier uur duurden, waren gericht op veilig en economisch hergebruik van afval in Italië.

Het probleem met vast afval in Italië, dat kritieke proporties heeft aangenomen, is niet uniek. Vele andere lidstaten van de Europese Unie hebben met hetzelfde dilemma te kampen, aldus Bruno Modanesi, dagelijks directeur van West 55. De presentatie, op verzoek van en georganiseerd door de Amerikaanse ambassade in Rome, over de plasmaconversietechnologie van Startech werd uitermate goed ontvangen door een publiek van experts met ruime ervaring op dit gebied. Naast de uitstekende milieuprestaties van het conversiesysteem was het publiek zeer geïnteresseerd in de mogelijkheden voor hergebruik - met name terugwinning van waterstof - en de bijdrage die het kan leveren aan de wereldwijde waterstofhuishouding.

Informatie over West 55

West 55 is de exclusieve vertegenwoordiger voor Startech Environmental in Italië. Verkoop- en marketingbedrijf West 55 heeft vestigingen in Milaan (Italië) en Lugano (Zwitserland), en heeft vele jaren ervaring met Startech en de plasmaconversie-productlijn.

Informatie over Startech Environmental Corporation

Startech Environmental is een milieutechnologiebedrijf gericht op productie en verkoop van haar innovatieve, door het bedrijf ontwikkelde plasmaverwerkingstechnologie, bekend als het Plasma Converter System. Het gesloten recyclingsysteem beschermt het milieu en de volksgezondheid door het veilig, onomkeerbaar en economisch vernietigen van afval, hoe schadelijk of dodelijk ook, waarbij het wordt omgezet in nuttige en waardevolle producten zoals o.a. metalen, energie en waterstof, voor hergebruik en verkoop. Het hoofdkantoor en de productiefaciliteit van Startech Environmental zijn gevestigd in Connecticut (VS). Meer informatie is verkrijgbaar op http://www.startech.net. U kunt ook contact opnemen met Joseph F. Longo op +1(888) 807-9443 (binnen Noord-Amerika), +1(203) 210-0141 (vanuit de rest van de wereld) of jlongo@startech.net.

Contactpersonen:
David Resnic of Lorra Gosselin
Schwartz Communications

+1-781-684-0770
startech@schwartz-pr.com

Website: http://www.startech.net

Source: Startech Environmental Corporation

David Resnic of Lorra Gosselin, +1-781-684-0770, startech@schwartz-pr.com, beide werkzaam voor
startech@schwartz-pr.com

22 jul 04 10:28