Numico NV

Persbericht

Numico schaft certificaten van aandelen af en wijzigt statuten

Zoetermeer, 22 juli 2004 - Koninklijke Numico N.V. maakt bekend dat per vandaag alle certificaten van aandelen Koninklijke Numico N.V. geconverteerd zijn in gewone aandelen Koninklijke Numico N.V. Als gevolg hiervan is de administratie van de gewone aandelen op naam in het kapitaal van Numico - die door de Stichting Administratiekantoor Numico werd uitgevoerd - opgeheven. Met ingang van 22 juli 2004 worden de gewone aandelen Koninklijke Numico N.V. verhandeld op Euronext Amsterdam onder de nieuwe ISIN-code NL 0000375616. Opgemerkt dient te worden dat de conversie geen andere implicaties met zich meebrengt voor Numico's aandeelhouders of de handel.

De statuten zijn voorts gewijzigd en inmiddels goedgekeurd door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van 7 juni 2004. De wijzigingen betreffen aanpassingen in verband met de invoering van de Nederlandse corporate governance code en de beëindiging van de administratie van gewone aandelen op naam. Een overzicht van de belangrijkste wijzigingen in de statuten is opgenomen onder punt 2 van de agenda voor de AVA van 7 juni 2004. De agenda en de gewijzigde statuten zijn beschikbaar op de website van de vennootschap (ga naar www.numico.com, Corporate Governance, Aandeelhoudersvergadering).

Koninklijke Numico N.V. is een bedrijf gericht op gespecialiseerde voedingen met leidende posities in de markten van Babyvoeding en Klinische Voeding. Numico is actief in meer dan 100 landen en heeft circa 10.500 medewerkers in dienst (www.numico.com ).

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Koninklijke Numico N.V. Corporate Communications tel. +31 79 353 9931 Koninklijke Numico N.V. Investor Relations tel. +31 79 353 9003 0425


---- --