Rijn&Venen, 11.40 uur

Utrecht 22-07-2004 - Nieuwsberichten district Rijn&Venen

Bromfietser bekeurd

WOERDEN De politie heeft op woensdag 21 juli omstreeks 22.50 uur een 16-jarige bromfietser uit De Ronde Venen gecontroleerd op de Europabaan. Hij reed daar zonder verlichting. Omdat er ook een vermoeden bestond, dat de bromfiets een te hoog vermogen zou hebben, werd deze voor nader technisch onderzoek aan het bureau gehouden.

Te snel met aanhangwagen

BREUKELEN De politie maakt tegen een 38-jarige bestuurder van een bestelwagen met aangekoppelde aanhangwagen proces-verbaal op wegens overschrijding van de snelheid. Politiemensen zagen de bestuurder uit het Belgische Aarschot op woensdag 21 juli omstreeks 22.00 uur rijden over de rijksweg A2 met een snelheid van ongeveer 140 km/u terwijl hij maar 80 mocht.

Politie maakt proces-verbaal op tegen bestuurder

MAARSSEN Tegen een 49-jarige bestuurder van een vrachtauto uit Utrecht wordt proces-verbaal opgemaakt omdat hij op woensdag 21 juli omstreeks 09.40 uur geen voorrang verleende aan een 47-jarige automobilist uit Maarssen.

Hierdoor ontstond op de kruising Safariweg met Bisonspoor een aanrijding, waarbij de Maarssenaar bekneld kwam te zitten in zijn beschadigde auto. De brandweer moest de auto openknippen om de man uit zijn auto te kunnen halen. Hij werd met rug- en nekletsel vervoerd naar het Oudenrijn ziekenhuis.

Ter beveiliging van de werkzaamheden door de hulpdiensten, het onderzoek naar de toedracht van het ongeval en bij het weg takelen van de voertuigen, werd ter plaatse het verkeer door de politie geregeld.