Gemeente Tilburg

21-7-2004
Tweede Caribische Donderdag op Tilburgse Kermis Joe Carioka Percussion Group overal te zien op de kermis

Joe Carioka Percussion Group is een van de toppers op de Caribische Donderdag. Voor de tweede Caribische Donderdag op de Tilburgse Kermis is deze wervelende slagwerkshow vanaf 17.00u te beluisteren op de diverse pleinen van de Tilburgse Kermis. Na Roze Maandag is de donderdag de tweede grote themadag op de kermis. Exploitanten richten hun attracties op tropische wijze in en ook de horeca zorgt voor een Caribische sfeer.

Eerste Kindermiddag
Vanmiddag is om 13.30u de eerste Kindermiddag op de Tilburgse Kermis geopend. Wethouder Hans Janssen liet samen met tientallen kinderen en hun ouders ballonnen in de Tilburgse kleuren blauw en geel. Hieraan is een wedstrijd verbonden. De kinderen kunnen bonnen winnen voor speelgoedwinkel Bart Smit. Naast deze balonnenwedstrijd die de hele middag duurt lopen er speciale clowntjes rond, Railrunnerhazen die gratis railrunnerkaartjes uitdelen en is Sponge Bob vanaf 17.00 uur aanwezig voor een Meet & Greet. Op de hele kermis lopen vanmiddag opvallend veel kinderen met eventuele begeleiders rond.

Kermisprijzen
Afgelopen zondag heeft de vakjury van de Kermisprijzen een rondgang gemaakt over het kermisterrein. Morgenochtend om 11.00 uur zal kermiswethouder en juryvoorzitter Hans Janssen de prijzen uitreiken aan de winnaars op evenemententerrein 't Laar. Dit gebeurt tijdens een speciale brunch die de gemeente verzorgt voor de kermisexploitanten. Overigens is aan deze vakjury Jan van Riel toegevoegd. Hij is de winnaar van de ontwerpwedstrijd voor het beeldmerk van de Tilburgse Kermis 2004.

Publieksprijs
Morgenavond reikt wethouder Janssen de kermispublieksprijs uit om 20.00u. Deze gaat naar de attractie die door het publiek als meest sensationeel, uniek of spectaculair wordt beschouwd. Via www.tilburgsekermis.nl en de bon uit de kermiskrant kunnen kermisbezoekers hun voorkeur kenbaar maken.