CDG


CDG wint een twee-tal Softricity prijzen 22-7-2004
Softricity, marktleider op het gebied van "Virtual Application" oplossingen, heeft bekend gemaakt dat CDG Europe bv, een pan-Europese 'value add' distributeur, de winnaar is van de Educatieve onderscheiding voor het beste en meest productieve trainingscentrum van EMEA (Europe, Middle East and Africa). Daarnaast heeft CDG ook de prijs voor meest prodcutieve distri in ontvangst genomen. Voor CDG zijn deze prijzen een bewijs van constante herkenning vanuit de leverancier dat CDG naast fysieke distributie ook op hoogstaand niveau aan actieve kennisdistributie doet.

"Een uitzonderlijke prestatie, om deze prestigieuze titel op het educatieve vlak te veroveren, zeer indrukwekkend! Juist nu Softricity samen met haar partners het kennisniveau van als 'key' prioriteit heeft betiteld, is actieve kennisoverdracht voor Softricity uitermate belangrijk. Goede educatie is voor zowel onze partners als voor eindgebruikers van groot belang. Het gaat namelijk om een bedrijfskritische omgeving en deze behoort optimaal geïmplementeerd en onderhouden te worden" , aldus Carina Rozendaal, Marketing Director EMEA van SOftricity Benelux.

"CDG is één van de meest toonaangevende Training Centers in Europa. De mix van praktijkervaring en theoretische kennis is zeer belangrijk voor Softricity."

Het CDG Education Centre is het kenniscentrum van CDG waar resellers en eindgebruikers praktijkgerichte trainingen kunnen volgen. In onze moderne trainingsruimten verzorgen gecertificeerde specialisten technische-en salestrainingen van onder andere Softricity, Citrix, RES PowerFuse, Expand Networks en Chip PC.