Politie Noord- en Oost Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.
* District Apeldoorn

P E R S B E R I C H T E N

POLITIEDISTRICT APELDOORN

22 juli 2004

Apeldoorn-verkeersongeval met letsel

Een 25-jarige man uit Apeldoorn is woensdagavond omstreeks 19.10 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Haringvliet/Kayersdijk. De man reed per fiets over de Kayersdijk richting de genoemde kruising alwaar een 35-jarige automobiliste uit Almere, die van links kwam, hem geen voorrang verleende. Zij had de fietser te laat gezien. Het gevolg was een aanrijding tussen beiden. De man had last van zijn rechter scheenbeen en is door politiemensen overgebracht naar de eerste hulp.

Apeldoorn- verkouden autokraker ?

Een 46-jarige vrouw uit Apeldoorn deed op 21 juli aangifte van diefstal uit auto. In de nacht van dinsdag 20 op woensdag 21 juli is haar auto, die geparkeerd stond aan de Kruizenmuntstraat opengebroken. Het slot van het linkervoorportier was geforceerd. Vanuit de auto was 0.50 eurocent en een pakje zakdoekjes weggenomen.

Apeldoorn-diefstal uit bedrijf
Een 36-jarige man uit Apeldoorn heeft aangifte gedaan van diefstal uit een bedrijf aan Kanaal Noord. Op dinsdagmiddag 20 juli tussen 16.00 uur en 17.00 uur heeft een onbekende kans gezien om ongezien langs de portier binnen te komen en ongestoord door het gebouw te lopen. Weggenomen zijn een laptop en een mobiele telefoon.Totale waarde 600 euro.

Nadere informatie:
Politievoorlichter Anton de Ronde
055-5486052


---- --