Ingezonden persbericht


Persbericht

22 juli 2004

CTX sluit distributieovereenkomst met ISL Reseller Solutions BV

~ nieuwe distributeur voor totale display-aanbod ondersteunt CTX uitbreidingsproces in de zakelijke en particuliere markt ~

CTX, de beeldschermspecialist, heeft met ingang van 1 juli ISL Reseller Solutions BV benoemd als officiële distributeur van zijn producten. De overeenkomst heeft betrekking op het LCD- en projectorenassortiment.

CTX en ISL zullen samenwerken om de verkoop van het complete display-aanbod van CTX verder uit te breiden. CTX biedt een uitgebreid assortiment aan display-producten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Onlangs is het aanbod aangevuld met twee nieuwe design LCD-schermen. De P-serie richt zich met name op het zakelijke segment en is voorzien van ecologische, ergonomische en energiebesparende eigenschappen. De F-serie is bedoeld voor de consumentenmarkt en is voorzien van de meest geavanceerde beeldtechnologie. Beide modellen zijn ontworpen door Just Blue de ontwerpers van o.a. de Hugo Boss parfumflessen.

Voor onze display-producten waren wij op zoek naar een betrouwbare partner die met name sterk vertegenwoordigd is in het retailkanaal. Daarnaast is ISL ook een belangrijke speler op de zakelijke markt, hetgeen interessante mogelijkheden biedt voor onze P-serie, aldus Margaret Ho, Sales Director bij CTX. Met ruim zeventien jaar ervaring in de markt heeft ISL reeds zijn sporen verdiend. We kijken uit naar een langdurige samenwerking en we zijn ervan overtuigd dat ISL met zijn uitgebreide kennis onze positie in het retailkanaal verder zal versterken.

Wij zijn onder de indruk van de nieuwe monitoren van CTX. Ze vormen een uitstekende aanvulling op ons huidige portfolio, aldus Rob van den Boogaard, Purchase Manager bij ISL. Wij bieden CTX niet alleen een belangrijke distributieschakel, maar ook een kennisschakel . Bovendien past de samenwerking met CTX binnen onze strategie om kwaliteitsproducten te leveren voor zowel wederverkopers als consumenten.

Overige distributeurs van CTX zijn: Simmplicity, PST, Qwerty en Genesis.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over ISL
ISL Reseller Solutions is distributeur van computersystemen, componenten, randapparatuur en consumentenelectronica aan wederverkopers in de computer- en RTV-branche. Sinds de oprichting in1986 is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele organisatie en al meer dan 16 jaar een betrouwbare partner voor zowel de fabrikant, reseller en retailer. Door middel van een afgestemd assortiment aangevuld met marketing, logistieke diensten en service wordt de klant voorzien van een kwaliteitsoplossing. ISL is officieel distributeur van een groot aantal topmerken zoals ASUS, Samsung, BenQ, Maxtor, Shuttle, Genius en Conceptronic. Een afgestemd assortiment, maar tevens een hoog kennisniveau, concurrerende prijzen en goede marges zijn daarmee gegarandeerd.

Over CTX
CTX is één van de grootste fabrikanten ter wereld op het gebied van plasmaschermen, CRT-monitoren, LCD-schermen en LCD-projectoren. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. Daarnaast heeft het bedrijf een vestiging in Groot-Brittannië (Watford) en lokale CTX vertegenwoordigers in Duitsland (Bremen), Italië (Milaan) en Spanje (Madrid). CTX biedt kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs.

Dankzij de uitstekende R&D, productie en kwaliteitsgaranties weet CTX zijn positie als beeldschermspecialist al 23 jaar te handhaven.

In de afgelopen jaren heeft CTX vele prijzen gekregen van vooraanstaande tijdschriften in de VS, Azië en Europa, waaronder PC Magazine Italy - Beste koop, Computer Idee Nederland - Testwinnaar, PCW UK - Keuze van de redactie, Chip Germany - Testwinnaar. Voor meer informatie over CTX Europa, zie www.ctxeurope.com

Voor verdere persinformatie, een testproduct of fotomateriaal, kunt u contact opnemen met: Lilian van Tongerlo bij LEWIS Communicatie BV: Tel: +31 (0) 40 235 46 00 Fax: +31 (0) 40 235 46 01 E-mail: lilianv@lewispr.com http://www.lewispr.com

Voor overige informatie kunt u contact opnemen met Marlies Smeenk, European marketing manager bij CTX Europe: Tel: +31 (0) 40 290 97 52 Fax: +31 (0) 40 290 97 39 E-mail: marlies@ctxnl.com http://www.ctxeurope.com

Contactgegevens ISL Reseller Solutions:
Tel: +31 (0)77 32 35 55 Fax : +31 (0)77 32 35 55 E-mail : info@isl.nl

LEWIS Global Public Relations

Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com