Politie Gelderland-Zuid

Politie onderzoekt beroving

Nijmegen 22-07-2004 - (05)

Op woensdagmiddag 21 juli deed een 40-jarige Nijmeegse aangifte van beroving. De vrouw liet rond 16.00 uur haar honden uit ter hoogte van de Elshofweg. Hier werd zij door een onbekende jongen van achteren vastgepakt. Een andere jongen pakte haar portemonnee uit haar jaszak.

De vrouw verzette zich en trapte naar een van de jongens. Toen de jongens haar portemonnee hadden, renden zij weg over het bospad langs het Kandinsky-college in de richting van de Malderburchstraat. De 40-jarige vrouw gaf de volgende signalementen van de jongens.

Jongen 1 heeft een blanke huidskleur, een slank/mager postuur en kort blond haar. Hij is ongeveer 18 jaar oud en circa 1.80 meter lang. De jongen droeg een lichte kaki-kleurige broek en een donker shirt.

Over de tweede jongen verklaarde de vrouw dat hij eveneens een blanke huidskleur heeft, ongeveer 16 jaar oud is en circa 1.70 meter lang. De jongen droeg een lichtblauwe spijkerbroek en een T-shirt met korte mouwen.

De politie doet onderzoek naar de beroving. Getuigen die mogelijk iets van deze beroving hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie op het telefoonnummer 0900-8844.