Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Annexum Invest lanceert innovatief beheersysteem

Amsterdam juli 2004 Annexum Invest, specialisten in het structureren en plaatsen van vastgoedproducten, wil direct contact met haar huurders. Zij neemt daarom het commercieel beheer van haar vastgoed bezittingen in eigen hand. Om het totale beheer zo efficiënt mogelijk te laten verlopen maakt Annexum gebruik van Yardy Voyager, een innovatief webbased vastgoedmanagement systeem van Yardi Sytems Ltd. uit Santa Barbara (VS). Met meer dan 20.000 cliënten is Yardi een vooraanstaande leverancier van vastgoedbeheersystemen wereldwijd.

Annexum Invest hecht grote waarde aan het onderhouden van rechtstreeks contact met haar huurders. Zij kiest er voor om het commerciële beheer van de panden in de diverse fondsen in eigen hand te nemen. De directie heeft voor deze korte lijnen strategie gekozen om nog sneller te kunnen beschikken over alle gewenste informatie inzake het beheer van haar vastgoed. Voor de uitvoering van het administratief beheer heeft Annexum een overeenkomst gesloten met Deloitte BPO uit Amsterdam. Het technische beheer is in handen van BBN adviseurs in Houten.

Wij zijn door deze werkwijze in staat om onze bezittingen optimaal te beheren en voor onze aandeelhouders een nog beter rendement te behalen. De communicatie tussen technisch en administratief beheer wordt middels dit systeem zeer efficiënt vastgelegd. Het directe contact met onze huurders heeft bij ons een hoge prioriteit. Ook kiezen wij bewust voor innovatief vastgoedbeheer, aldus directeur Huib Boissevain.

Annexum Invest B.V. is gespecialiseerd in het structureren en plaatsen van vastgoedproducten voor de particuliere en institutionele markt. Met behulp van fiscaal transparante structuren wordt aan beleggers de mogelijkheid geboden te participeren in hoogrenderende en stabiele vastgoedbeleggingen. Annexum Invest levert de belegger een full-service product, waarbij zij alle uitvoerende activiteiten met betrekking tot acquisitie, beheer en desinvestering van de beleggingen voor haar rekening neemt. De dagelijkse leiding bestaat uit drs. H.W. Boissevain MRICS en J.J.H. Pieters MM.