3 e persbericht van woensdag 21 juli 2004

Eindhoven 21-07-2004 - Berichten uit de regio

Nuenen: Snelheidscontrole

Op de Collse Hoefdijk is zijn woensdag 20 automobilisten aangehouden en bekeurd voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 74 km/u waar 50 is toegestaan.

Eindhoven: Aanhouding na overlast en bedreiging

Een 44-jarige inwoner van Helmond is woensdagmiddag om 16.50 uur op het Franz Leharplein aangehouden. De man viel winkel bezoekers lastig. Toen het winkelpersoneel hem daarover aansprak bedreigde hij hen. De verdacht is voor onderzoek overgebracht naar het bureau.

Best: Autogordel controle / parkeerschijfcontrole

Op de Nieuwstraat en de Oirschotseweg zijn vandaag autogordelcontroles gehouden. 12 bestuurders kregen een proces-verbaal wegens het niet dragen van de gordel.

In de Boterhoek zijn 10 processen verbaal uitgeschreven voor het niet zichtbaar aanwezig hebben van de parkeerschijf.

Gemert: Aanrijding met gewonde

Woensdagavond omstreeks 19.00 uur is een 19-jarige Gemertse bestuurder van een bromfiets, bij een aanrijding met een personenauto, op de Haageijk, gewond geraakt. Het slachtoffer reed over de Haageijk in de richting van de rotonde en kwam door nog onbekende oorzaak frontaal in botsing met een hem tegemoetkomende personenauto bestuurd door een 41-jarige inwoner van Erp. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn linkeronderbeen en is overgebracht naar het ziekenhuis.