Ingezonden persbericht


WATNOU..?! VRIJDAG 23 JULI TUSSEN 20.00 EN 21.00

----------

WATNOU..?! VRIJDAG 23 JULI TUSSEN 20.00 EN 21.00 OP 747 AM

Presentator Rinse de Valk praat een uur lang met hiphop artiest Casablanca Connect aka Khalid Ouaziz, bekend van de clips met Ali B. en Brainpower en betrokken bij het ADHD project. Khalid vertelt over zijn ambities, zijn geloof, zijn achtergrond en over zijn muzikale idolen. Hij zal vertellen hoe voor hem idealen en de harde muziekwereld samen kunnen gaan en waar de grenzen leggen op het gebied van dissen (DHC). Ook laat hij enkele nummers horen van zijn favoriete muziek. Tenslotte gaat hij in op de rol van de vijf zuilen in zijn leven, kiest hij zijn favoriete verhaal en speelt hij het stellingenspel.

WatNou..?! zendt deze zomer een aantal gesprekken uit met succesvolle jongeren die groot zijn gebracht in de islamitische traditie. Wekelijks komt een bijzondere gast in de studio langs. Zij of hij zal zich bloot moeten geven. Er zal ingegaan worden op achtergrond, verhouding tot het geloof en de maatschappij en niet te vergeten op de muziekvoorkeur van de gast.

Khalid Ouaziz is bekend onder zijn artiestennaam Casablanca Connect. Op zijn twaalfde kwam hij bij de rapgroep The Lyrical Domain, en na een uitstap in de housescene kwam hij terug in de wereld van hiphop.

WATNOU..?!

Iedere vrijdag tussen 20.00 en 21.00 WATNOU..?!- een levendig live-programma vol energie, muziek en cultuur.

WATNOU..?! behandelt onderwerpen die moslimjongeren bezig houden. WATNOU..?! biedt jongeren een uniek platform om hun meningen en gevoelens te uiten. Een open podium met ruimte voor discussie, cabaret, muziek en poëzie.

Live vanuit Studio Desmet in Amsterdam.

Brutaal, snel, actueel & pittig. WATNOU..?!