SHUTTLE COMPUTER HANDELS GMBH

Shuttle TFT vanaf vandaag in de handel Kenmerken...

Shuttle TFT vanaf vandaag in de handel Kenmerken: optimale werking, snelle reactietijden en uniek design

ELMSHORN, Duitsland, July 23/PRNewswire/ --

Vanaf vandaag vind je de eerste modellen van de Shuttle TFT's in de winkel. 'Het verheugt ons, naast de moederborden en de XPC's een nieuwe productlijn te kunnen lanceren,' zegt Bastian Fröhlig, PR-Manager van Shuttle Computer Handels GmbH.

De XP17 werd speciaal voor de XPC ontwikkeld en overtuigt door zijn niet alledaags design en zijn prestaties op alle terreinen. De Shuttle TFT biedt een resolutie van 1280 x 1024. 16 milliseconden reactietijd garanderen een snelle weergave bij spellen en films. De geïntegreerde DVI-input staat borg voor een loepzuivere digitale signaaloverdracht. In combinatie met de pivot-functie, waardoor het beeld van de monitor met 90 gedraaid kan worden, is de Shuttle XP17 ook goed geschikt voor wie instaat voor lay-out en grafische vormgeving.

Naast zijn technische prestaties overtuigt de XP17 vooral door zijn vormgeving, de XPC-stijl getrouw. Een aluminium behuizing met geïntegreerde stabiele greep laat een eenvoudig transport toe. In optie is een draagtas verkrijgbaar (PF50), waardoor de TFT nog meer tegen beschadigingen beschermd wordt. Met zijn stabiele en flexibele beugel komt hij snel in werkingspositie. Hij oogt dan fraai en spaart plaats. Wie van zijn schrijftafel niets wil afstaan, kan een wandmontage in optie nemen. Deze beantwoordt aan de VESA-normen en kan snel gemonteerd worden.

'Onze designers hebben twaalf maanden gewerkt om een topprestatie te leveren', zo Fröhlig, en voegt eraan toe: 'de XP17 is de ideale aanvulling voor het thuis en voor op kantoor.'

De Shuttle XP17 is vandaag verkrijgbaar in zwart en zilver. De adviesprijs van Shuttle bedraagt 669 euro. De optionele tas wordt tegen 49 euro aangeboden.

ots originele tekst: Shuttle Computer Handels GmbH

Zie het internet: http://www.presseportal.de

Internetlink: http://de.shuttle.com

Source: Shuttle Computer Handels GmbH

Perscontact: Shuttle Computer Handels GmbH, Bastian Fröhlig, PR-Manager, Telefoon: +49-4121-476-835, Fax: +49-4121-476-900, E-mail: presse@spacewalker.de

23 jul 04 09:41