Gemeente Oss


23/7/2004 - Controle Hondenbelasting Momenteel vindt binnen de gemeente Oss de controle op het bezit van één of meer honden plaats. De toezichthouders verrichten een huis-aan-huis controle in de gemeente Oss (met uitzondering van de voormalige gemeente Ravenstein; daar heeft in 2003 nog een inventarisatie plaatsgevonden) ten behoeve van de hondenbelasting. De bedoeling was om deze controle uiterlijk 1 juli af te ronden. Door onvoorziene omstandigheden is het niet gelukt alle 30.000 adressen vóór deze datum te controleren. Daarom vinden ook in de maanden augustus en september 2004 nog controles plaats.

Hebt u een hond en is er bij u op 1 oktober nog geen controleur geweest, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Belastingen. U krijgt dan alsnog een nieuwe penning voor uw hond.

Meer informatie
Als u vragen hebt over het hoe en waarom van de hondenbelasting, kunt u telefonisch informatie verkrijgen bij de afdeling Belastingen, bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur onder nummer 629 549. Meer informatie over hondenbelasting vindt u ook op deze website onder Producten en diensten.