Eemland noord, 11.15 uur

Utrecht 23-07-2004 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Winkeldief aangehouden
BAARN Donderdagmiddag is een 34-jarige winkeldief aangehouden in de omgeving van het station.
Om 15.30 uur kreeg de politie de melding van een winkeldiefstal in de Laanstraat. De dief, een 34-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats, had de winkel inmiddels verlaten. Een medewerker van de winkel achtervolgde de dief en wist hem in de buurt van het station aan te houden. De politie was snel ter plaatse en nam de verdachte over. De 34-jarige verdachte bekende de diefstal van verschillende goederen. Tegen hem is proces verbaal opgemaakt.

Conducteur bedreigd, dader aangehouden
DEN DOLDER Donderdagavond heeft de politie een 33-jarige man aangehouden. Hij had op het station in Den Dolder een conducteur bedreigd.
Om 23.25 uur kreeg de politie de melding van een vechtpartij op het station. Ter plaatse bleek de 45-jarige conducteur de 33-jarige verdachte uit Utrecht inmiddels in bedwang te hebben. De aanleiding van de bedreiging bleek het niet kunnen betalen van het kaartje te zijn. Hierop bedreigde de 33-jarige Utrechter de conducteur. De politie heeft de man overgebracht naar het politiebureau en heeft proces verbaal opgemaakt.

Twee vandalen aangehouden
SOEST In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie twee 19-jarige mannen uit Soest aangehouden voor vernieling. Om 00.50 uur kreeg de politie de melding dat twee mannen de plafondplaten in de hal van een flatgebouw aan de Haverweerd vernielden. Ter plaatse konden agenten beide verdachten aanhouden. Tegen hen is proces verbaal opgemaakt.