Heuvelrug, 10.05 uur

Utrecht 23-07-2004 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Bromfietsster gewond

VEENENDAAL Op donderdag 22 juli raakte een bromfietsster gewond bij een ongeval.

Rond 17.15 uur reed een 25-jarige vrouw uit Ede met haar bromfiets over de Buurtlaan oost. Bij het inhalen van een 21-jarige fietser uit Ede raakte zij met haar linkerbeen een boom. Daarbij liep zij letsel op aan haar knie. Zij werd per ambulance naar het Gelderse Valleiziekenhuis in Ede gebracht.

Zakkenrolsters

DOORN Op donderdag 22 juli werden twee vrouwen op zakkenrollerij betrapt. Eén van hen wist te ontkomen.

Rond 12.00 uur merkte een klant van een winkel aan het Plein 1923 26 dat twee vrouwen haar portemonnee uit haar tas hadden gestolen. Zij sloeg alarm en winkelpersoneel probeerde de twee verdachten aan te houden. Zij slaagden erin het tweetal net buiten de winkel aan te houden , maar één van hen wist alsnog te ontkomen. Zij verdween met de gestolen portemonnee.

De andere verdachte, een 47-jarige vrouw uit Nieuwegein, probeerde ook los te komen en beet daarbij een 39-jarige winkelmedewerkster in haar arm. Desondanks kon de verdachte vast worden gehouden en zij werd even later aan de politie overgedragen. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt voor diefstal in vereniging en mishandeling. Naar de andere verdachte wordt een nader onderzoek ingesteld.