Politie Flevoland

Politie zoekt hulpvaardige getuige

Almere 23-07-2004 - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof afgelopen maandagavond op de Wisselweg. De politie wil vooral graag in contact komen met een man die getuige was van de straatroof en de dader nog achterna is gefietst.

Een 21-jarige Almeerse vrouw is zondagavond 18 juli rond 22:30 uur op de Wisselweg van haar tas beroofd. Ze had op dat moment haar 2-jarige kind in een buggy bij zich. Haar hulpgeroep werd gehoord door een onbekend gebleven fietser. Toen de dader de man zag, vluchtte hij weg. De fietser is er achteraan gegaan en heeft de dader gevolgd tot het centrum van Almere. Daar liet de dader de tas vallen. De fietser heeft de tas teruggebracht naar de vrouw. In de consternatie heeft de vrouw niet naar zijn naam kunnen vragen. Ze gaf het volgende signalement van de fietser: man met donkere huidskleur en een normaal postuur. Hij had een gouden tand en reed op fiets met een kinderzitje voorop.

Herkent u zich in dit signalement of weet u wie dit zou kunnen zijn, neem dan contact op met de recherche van Almere Stad-West. Dit kan door naar het politiebureau aan de Bartokweg te gaan of te bellen met: 0900 8844 (lokaal tarief).