Politie Friesland

Politieberichten 23/7 (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Fryslân 23-07-2004 - Voor meerdere informatie kunt u op werkdagen tussen 07.00 uur en 15.00 uur contact opnemen met bureau Communicatie. tel: 0900 8844

Leeuwarden: diefstal drie fietsen
Werd in de nacht van donderdag op vrijdag een drietal fietsen gestolen achter een woning aan de Bijenhofstraat. De dader(s) zijn over de schutting geklommen en konden vanuit de tuin de schuttingsdeur open maken. Een 53-jarige inwoner van Leeuwarden deed hiervan aangifte. Fietsen stonden onafgesloten.

Heerenveen: auto ontmanteld
In de nacht van donderdag op vrijdag werd een personenauto gestript. Deze stond op een bedrijfsterrein aan de Skrynmakker. De 18 inch velgen waren van de wagen gehaald, nadat de alarmverlichting was vernield. Het raam aan de bestuurderszijde was ingeslagen en de zijcligniateur was vernield. De auto werd op trottoirtegels gezet. Aangifte werd gedaan door een 34-jarige inwoner van Drachten.

Lemmer: diefstal auto
In de nacht van donderdag op vrijdag werd een personenauto gestolen. De auto stond geparkeerd op een parkeerplaats van een bungalowpark aan de Plattedijk. De auto was afgesloten. Betreft een Volkswagen Passat kleur: rood en voorzien van het kenteken ECN9800. Aangifte werd gedaan door een 62-jarige inwoner van Essen(Duitsland).