COBRA MUSEUM

Donald Duck, TOPDRUKTE

Donald Duck al goed voor ruim 25.000 bezoekers!

Wat zich liet voorspellen gebeurt. De tentoonstelling 'Donald Duck 70 jaar jong' zorgt ervoor dat heel wat bezoekers de weg naar het Cobra Museum voor Moderne Kunst weten te vinden. Het museum verwacht dat het bezoek tijdens de zomervakantie verder zal toenemen. Aan de 45.000ste bezoeker, die in augustus wordt verwacht stelt het museum een genummerde zeefdruk van een Daily Strip van Al Taliafero beschikbaar.

Veel gezinnen met jonge kinderen vermaken zich volop in het Cobra Museum, dat zich deze zomer terecht uitroept tot 'Het leukste museum van Nederland'. Niet alleen vanwege de Donald Duck expositie, ook vanwege de tentoonstellingen 'Bezielde dieren' en 'De vrolijke wereld van CoBrA'. Het museum haakt op het grote animo in met gratis instaprondleidingen voor kinderen op de zondag en met creative workshops. Ook vindt er op zondag 1 augustus in de middag een demonstratie striptekenen plaats.

'Donald Dcuk 70 jaar jong!' met o.a. de 'Duckatti', talloze Donald Duck produkten, nagebouwde uitvindingen van Willie Wortel, originele tekeningen van de bekendste tekenaar, Carl Barks, en vele kinderactiviteiten is tot en met 29 augustus te zien in het Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen. Voor elke bezoeker ligt er een gratis geluksdubbeltje van Dagobert Duck klaar.

Informatie over de rondleidingen, creative workshops en striptekendemonstratie verkrijgbaar via tel. 020 5475050 en wwww.cobra-museum.nl

Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen, Sandbergplein 1-3, 1181 ZX
Openingstijden dinsdag t/m zondag van 11 - 17 uur.


---


---