Ingezonden persbericht---
Nog 2 weken....


Organisatie Honkbalweek klaar voor 10 dagen tophonkbal

Haarlem, 4 juli 2004

Voorzitter Frits Mulder en zijn organisatie comité zijn klaar voor de 22e Haarlemse Honkbalweek die over twee weken (23 juli) gaat beginnen. Na bijna twee jaar aan voorbereiding zullen de komende twee weken alleen nog de puntjes op de i worden gezet.

Maar de komende weken gaat er nog veel gebeuren. Zo is aankomende zaterdag (10 juli) het promotieteam de gehele dag aanwezig in Winkelcentrum Schalkwijk. De gehele dag kan een ieder daar terecht om te zien of hij/zij harder kan gooien dan de Haarlemse Oranje pitcher Patrick Beljaards of hoeveel honkballen passen er nu in een kofferbak? De organisatie zal gratis toegangskaartjes uitdelen aan de winnaars van beide onderdelen. Maar er is nog meer te zien en daarom zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan het winkelcentrum waar het parkeren gratis is.

De Honkbalweek is de laatste grote test case voor het Nederlands team wanneer zijn twee weken later beginnen aan de Olympische Spelen in Athene. Op zondag 1 augustus zal bondscoach Robert Eenhoorn bekend maken welke selectie er definitief mee zal afreizen naar Athene. Tot aan Athene kan Nederland een mooie voorbereiding tegemoet zien in Haarlem.

Inmiddels is bekend dat de honkballiefhebbers de weg richting het Haarlemse Pim Mulier stadion hebben gevonden. Via www.honkbalweek.nl zijn er voor wedstrijden van het honkballende oranje een flink aantal kaarten gereserveerd. Maar wie niet kan wachten tot er vanaf 22 juli kaarten afgehaald kunnen worden aan het stadion kan de kaarten ook kopen bij Sporthuis Nihek en Sport `n Style Pim Janssen in Haarlem.

Nu de Honkbalweek over twee weken gaat beginnen en je wilt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van dit evenement ga dan naar www.honkbalweek.nl Ook tijdens het evenement kun je hier het laatste nieuws vinden met o.a. de live scoring , sms dienst en verslag van de wedstrijden.Ingezonden persbericht