Ingezonden persbericht

Kiesjenummer breidt uit naar abonnementen-sector

TILBURG, 20040724 -- Tilburg,24 juli 2004 - Kiesjenummer.nl heeft haar diensten pakket uitgebreid. Waar in het verleden op de website www.kiesjenummer.nl alleen prepaid pakketten besteld konden worden is het vanaf 19 juli mogelijk om ook abonnementen aan te vragen waarbij de keuze van het nummer centraal staat. Het bedrijf heeft hiervoor een start gemaakt met de abonnementen van Telfort. Maar volgens Rogier Bakx van MTSN.nl zullen in de toekomst ook mogelijkheden komen voor de andere telecom providers.


Toen op 1 mei met de website van Kiesjenummer.nl werd gestart was er nog geen enkele branchegenoot welke de unieke mogelijkheid geeft om een nummer te kiezen tijdens de bestelprocedure. Dat dit toch een grote wens is van de klanten blijkt wel uit de enorme toename van verkoop van losse prepay startkaarten bij MTSN.nl (welke ook diverse andere prepaid shops voorzien van hun producten)

De komende maanden zal MTSN.nl experimenteren met de Telfort abonnementen en hebben ze ook een aantal unieke nummers online gezet. Mocht de formule slagen dan zal in de loop van dit jaar de uitbreiding naar de andere abonnementen zeker gerealiseerd worden.




Ingezonden persbericht