Gemeente Tilburg
Datum
24 juli 2004
NIEUWSBRIEF TILBURGSE KERMIS

Zaterdag 24 juli 2004

Dagelijkse nieuwsbrief voor de kermisexploitanten

Einde kermis om 22.00 uur!
Morgenavond zal de Tilburgse Kermis 2004 om 22.00 uur eindigen. Indien er op dat moment nog vele bezoekers op het kermisterrein aanwezig zijn zal het aanrijden van vracht- en pakwagens uit verkeersveiligheid overwegingen nog niet worden toegestaan. De politie zal hierop toezien. Wij vragen uw begrip en medewerking hiervoor en verzoeken u dringend de aanwijzingen van de politie te volgen.

Kermisbegrafenis

Morgen zal na sluiting van de kermis de traditionele kermisbegrafenis plaatsvinden. Vanaf het coördinatiecentrum op de Heuvel wordt dit jaar vanaf ± 22.00 uur de kermis, op een baar, in optocht naar de Piushaven gebracht en daar te water gelaten. Aansluitend zal een groot vuurwerk de kermis 2004 echt afsluiten. Natuurlijk bent u van harte welkom deze afsluiting bij te wonen.

Hiep. Hiep. Hoera.!

Rita Bierens is vandaag jarig! Van Harte gefeliciteerd!
Ad & Martine Bierens.

Vanuit de oliebollenkraam op de Heuvel kwam de volgende felicitatie:
Rita Bierens-Dauphin is vandaag jarig en je kan raden tot je een ons weegt, maar vertel het lekker toch niet.

Slogan

Mocht u nog een leuke, pakkende, toepasselijke slogan hebben voor de Tilburgse Kermis 2005 vergeet deze dan niet in te leveren bij het Kermisprojectteam! Dit kan nog tot morgen 14.00 uur. Dus wees creatief en ga aan de haal met een mooie prijs en natuurlijk de eer en de roem!

Even iets over het afbreken
In de pachtvoorwaarden is opgenomen dat u geen vracht- en pakwagens voor het tijdsstip van sluiting van de kermis bij uw attractie mag plaatsen. Ook is het op grond van de wegenverkeerswet verboden voertuigen langer dan 6 meter in de bebouwde kom te parkeren, behalve op industrieterreinen en aangewezen plaatsen. Wij hopen op uw medewerking om de afbraak van de kermis vlotjes te laten verlopen. Alvast bedankt.

Persberichten

Het persbericht dat u dagelijks ontvangt bij de nieuwsbrief is de berichtgeving richting de media. Zo blijft u ook op de hoogte wat wij de pers informeren.

Morgen al weer de laatste!

Informatie nieuwsbrief

Uw berichten vermelden wij graag in de nieuwsbrief. De redactie van de nieuwsbrief is te bereiken via het coördinatiecentrum op de Heuvel, telefoonnummer 013 542 94 29.

Het weer van morgen

Vanavond drijven er wolkenvelden van zee over ons land. De minimumtemperatuur wordt omstreeks 13 graden. Morgen is het overwegend bewolkt en volgen in de loop van de dag van het noordwesten uit enkele buien, ook met kans op onweer. Het wordt nauwelijks 20 graden.