Politie Noord-Holland-Noord

Alkmaar en omgeving zaterdag 24 juli

Alkmaar 24-07-2004 - 16.00 uur

Schoudertas met gevaarlijke vloeistof verdwenen

Castricum, donderdag 22 juli 2004.

Donderdagmiddag is er een schoudertas verdwenen van een vrouw uit Castricum met hierin een gevaarlijke vloeistof. De vrouw heeft rond 15.15 uur haar fiets bij de NH-kerk aan het Kerkpad in Castricum neergezet. Toen ze even later bij haar fiets terug kwam en wegging ontdekte zij dat haar tas weg was. In de tas zat een flesje met een vuurrode vloeistof. Dit was een vloeistof die de bloeddruk verlaagt en gebruikt wordt bij hartproblemen. Inname van deze vloeistof kan bij een overdosis zeer gevaarlijk zijn waarbij een shock kan optreden. De politie van Noord-Holland Noord vraagt om mensen die dit flesje vinden zo spoedig mogelijk bij de politie van Castricum in te leveren.

Trailer met boot gestolen

Egmond aan Zee, donderdag 22 juli 2004.

Afgelopen week is er een trailer met daarop een boot gestolen vanaf de Zeeweg in Egmond aan Zee. Het betreft een gele speedboot van het merk Bayliner, type 1500 Mosquito. De trailer was zilverkleurig en van het merk Escort.

Gestolen auto terug na achtervolging

Alkmaar, zaterdag 24 juli 2004.

Zaterdagochtend rond 4.30 uur was een zwarte Audi TT gestolen waarna de eigenaar van de Audi achter de dieven aanging in een Mercedes SL600. De autos werden op de Martin Luther Kingweg gezien. De autos gingen in noordelijke richting en reden boven de 200 kilometer per uur. Op de N9 ter hoogte van de Kogendijk keerden de autos waarna de dieven even verder de Audi aan de kant zetten en er vandoor gingen.