Politie Zeeland


W-7333-2004 Zakkenrollen

Zaterdag tussen 13.15 en 13.40 uur werd op de Dam in Middelburg de portemonnee van een 43-jarige man uit de gemeente Sluis gestolen.
De portemonnee, met daarin persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's, werd in een onbewaakt ogenblik uit zijn broekzak weggenomen.


O-7334-2004 Vrachtauto rijdt tegen kermisattractie

Op de Markt in Brouwershaven reed zaterdag een 20-jarige bestuurder uit Zierikzee met zijn vrachtauto tegen een kermisattractie.
Hij reed over de Markt en ging linksaf. Daarbij raakte hij met de bovenzijde van zijn voertuig de attractie. Vervolgens reed hij achteruit tegen een geparkeerde personenauto. De vrachtauto raakte niet beschadigd, de kermisattractie en de personenauto liepen wel schade op.


W-7335-2004 Diefstal gsm


Zaterdag tussen 01.00 en 03.00 uur werd in een horecabedrijf op de Nieuwendijk de gsm van een bezoeker gestolen.

De gsm, waarvan de waarde onbekend is, werd in een onbewaakt ogenblik uit een jaszak weggenomen.


O-7336-2004 Fietser gevallen

Op de Vroomweg in Renesse kwam zaterdag om 14.25 uur een 43-jarige fietser uit Vorst-Laakdal ten val, hij liep hierbij een hoofdwond op.
De man kwam uit de richting van Burgh-Haamstede en fietste over een heuveltje. Aan de andere kant is hij waarschijnlijk tegen een verkeersbord gereden en kwam enkele meters verder met zijn hoofd op de grond terecht. De fietser is met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis.