Ingezonden persbericht


PERSAANKONDIGING: 5 juli 2004

Kloontjes Reuzenfeest

in Het Land van Ooit!

De Gouverneur van Het Land van Ooit nodigt alle Kleine Bazen van 24 juli t/m 1 augustus 2004 uit voor hét jaarlijkse Reuzenfeest ter ere van de niet-verjaardag van de wereldberoemde Kloontje het Reuzenkind!

Een dagje Ooit is altijd een feest, maar tijdens deze zomerweek is het acht dagen lang een nóg groter feest voor én met Kloontje. Samen met haar kunnen de Kleine Bazen alles doen wat Kloontje zelf ook zo leuk vindt.

Kloontje leert alle zingende en swingende Kleine Bazen haar nieuwste danspasjes en liedjes en helpt mee met het maken van een Reuzen Feestslinger waar het hele Land mee versierd kan worden. En wat is een Reuzenfeest zonder Reuzentaart? Alle feestgangers mogen kaarsjes maken om deze overheerlijke taart mee te versieren én er natuurlijk van proeven.

Er zijn feestelijke prijzen te winnen bij de 'Kloontje look-a-like -'en de 'Kloontje Kleurplaat wedstrijd'. Kloontje gaat tijdens deze feestweek namelijk elke dag op zoek naar die Kleine Baas die het meeste op haar lijkt. Zie je er niet uit als Kloontje maar kun je wel goed kleuren? Doe dan mee met de kleurwedstrijd !

Aan de redactie:
Bijgaande foto is vrij van rechten voor eenmalige publicatie. Bij plaatsing graag vermelden: © Marc & Marjan Taminiau 2004. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Judith van Loon, Staatssecretaris van Buitenlandse Zaken, Het Land van Ooit. Tel: 0416 - 37 77 75. Fax: 0416 - 37 77 73. E-mail: j.v.loon@ooit.nl.

---- --