TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 21-07-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 24 juli
Radio 2 - 16.00 uur

ZONNIGE KLANKEN IN TROS MUZIEKCAFÉ

Weer of geen weer. In TROS MUZIEKCAFÉ van zaterdag 24 juli a.s. schijnt in ieder geval de zon. Presentator Hadassah de Boer ontvangt Danny Vera in de studio. Deze Zeeuwse muzikant is in Turkije nog bekender dan Tarkan en Sertab en vertelt Hadassah dan ook over zijn grote succes aldaar. Uiteraard komt hij ook optreden, samen met zijn band.

Ook Deborah J. Carter is net terug uit het Middellandse-Zeegebied. De van origine Amerikaanse zangeres is in Malta geweest en heeft daar opgetreden. Voor ze weer uit haar huidige thuisbasis Amsterdam vertrekt, doet Deborah het TROS MUZIEKCAFÉ aan. Deze jazz-zangeres komt een aantal stukken zingen van haar live album.

Jeroen van der Boom is een veelzijdig man. Hij is bekend van zijn werk als presentator en imitator, maar Jeroen zingt ook. En hoe dat klinkt, laat hij zaterdag horen. Hij zingt een zelfgeschreven Nederlandse versie van 'Angels', een grote hit van Robbie Williams. In het nummer is te horen dat deze jonge vader zich heeft laten inspireren door zijn zoontje.

Ook is zaterdag te horen hoe SneakerFreak klinkt. Of dit Nederlandse trio in het echt ook gymschoenfanaten zijn, hoor je dan. De heren brengen hun akoestische popmuziek live ten gehore.

Uiteraard is er nog veel meer muziek te beluisteren. TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36.

Voor meer informatie: www.trosmuziekcafe.nl.