Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Beach traffic helikopter van noordzee 100.7 fm geeft strandfiles door

Hilversum, 23 juli 2004 - Vanaf zaterdag 24 juli zal Noordzee 100.7 FM via haar 'Beach Traffic Helikopter' inzicht geven in de file-ontwikkelingen op de kustwegen. Tussen 10.00 en 13.00 uur zal er elk half uur een update gegeven worden van de verkeersdrukte in de kustgebieden.

Gedurende de komende zomermaanden zal er op zaterdagen en zondagen, elk half uur, live vanuit de helikopter actuele strandfile-informatie worden gebracht. Ook de wegen richting de grotere evenemententerreinen en pretparken zullen vanuit de helikopter in de gaten worden gehouden.

"Een unieke dienst!", aldus Erik de Zwart, directeur van Talpa Radio International. "We kunnen razendsnel naderende verkeersopstoppingen signaleren en melden op Noordzee 100.7 FM, waardoor (strand)bezoekers hun route kunnen aanpassen. Dat zal veel ergernissen schelen; van de automobilisten en van de omwonenden. Zo dragen we bij aan het plezier van vele mensen tijdens de zomerse dagen", vervolgt De Zwart.

De Noordzee 100.7 FM 'Beach Traffic Helikopter' start komend weekeinde en zal de komende twee maanden tijdens zomerse weekeinden het luchtruim kiezen. De thuisbasis van de heli is luchthaven Lelystad. Radio 10 Gold, ook onderdeel van Talpa Radio International, zal deze service zeer binnenkort ook gaan aanbieden.

Noordzee 100.7 FM is het radiostation dat zich richt op de jong volwassen luisteraar. Gordon, Sjaak Bral, Colin Banks, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde en de muziek die je kent hoor je alleen op Noordzee 100.7 FM. Noordzee 100.7 FM is in bijna heel Nederland te ontvangen via 100.7 FM, maar in Noord-Nederland via 100.4 FM. Daarnaast is Noordzee 100.7 FM overal in Nederland te ontvangen via de kabel en via Digitenne.

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM en Radio 10 Gold zijn onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht